Mit gondoltok a terhességről és a gyereknevelésről fiatalok? 22 év alatti korosztályra gondolok.
21 éves vagyok,nem tervezetek gyereket.Párom szeretne,így lesz egyszer.De én soha nem akartam gyereket,én vagyok az,aki nagyon fél a hüvelyi szüléstől(kizárólag császárral vállalnám)
Kb 5 év múlva már én is elképzelhetőnek tartom,hogy gyerekünk legyen,de az se biztos egyáltalán,mivel ahhoz nekem is változnom kellene,de persze nem biztos,hogy meg tudok változni ilyen téren.
Meg van mindenem,házam,autóm,páromnak is van autója,nekem viszonylag jól fizető munkám,amit imádok és nem hagynám ott évekre(hónapokra se szívesen)
Szóval nálunk párom szeretne,én nem soha nem akartam gyereket,ennek ellenére lehet,hogy egyszer majd lesz,de részemről most úgy érzem,csak hátrányom lenne belőle minden téren.(ha esetleg most terhes maradnék gyógyszer mellett megtartanám,de párom maradna itthon;ezt már tisztáztuk.Csak azért nem vetetném el,mert nekem nem jönne jókor sok szempontból.Attól még vállalnánk)
21/L és 24 /F két éve vagyunk élettársak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!