Mit gondoltok a 18 éven aluli terhességről?
Akkor még nem laktatok együtt???
Szerinted mennyi egy ház (csak a ház rezsiköltsége???)
Mennyiből élnétek saccra egy hónapban???Írd meg!
Akkor kb 140-150 ezer Ft!
Én hiszem hogy ebből legalább 35-40ezer a ház rezsije.
A kaja legalább 50-60ezer ha hideget és meleget is esztek.
Tehát marad a gyerekre 40ezer kb!
Nem valami sok,tudom sokat lehet spórolni használt ruhával meg kapott cuccokkal,de a gyereknek "minőségibb"étel kell és pelus,illetve ruhák,mivel iszonyú gyorsan nőnek.Sok játék,amivel fejleszted a készségeit!
Persze-persze sokan azt mondják a legfontosabb a szeretet...persze...
igaz hogy a gyereken használt cucc van és 10 éves örökölt játékokkal játszik,de szeretetben van...ez nem így működik.
Gondold át...mert ugye azt sem tudjuk az apuka mit szól hozzá,de ugye ő sem fejőstehén akit meglehet lóvéval fejni,mert az ő fizuja 100%ban elmenne.
NEKI ÉS NEKED semmire se maradna.
13:44 vagyok!
Én viszont az örökbefogadás ellen vagyok.
Azt gondolom inkább abortusz mint örökbeadás,mert el nem viselném ha a gyerekemet más nevelné,mással élne.Akkor már inkább valóban elvetetném.
Arról nem is beszélve ha örökbeadnád,az a szerencsétlen gyerek mit érez majd ha rájön hogy az anyja eldodta magától?Ő is legszívesebben meghalna inkább,mert nem tudnak együtt élni a fájdalommal hogy "nem kellett az anyjának"
Büszke lehetsz rá,kedves "le lehet hurrogni" hogy albérletbe szültél!
Ez aztán egy biztos pont...
"le lehet engem is hurrogni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!