Szerintetek nagyon hülyén hangzik ez a név? (lent)
ezer éve a Levente a kedvenc fiunevem.
a párom vezetékneve elég rövid, nyelvtörös és ráadásul L-re végződik igy eleve kizártam első körben az L-betűs keresztneveket...
tudom van mér ezer más szép név is, és van 2 másik amik közt eddig vacilálunk, de lehet h mégis visszatenném a Levit a pixisbe:)
második névnek nem szeretném adni v ilyesmi, 1keresztneve lesz a kicsinek...
de egyre többször mondogatom magamban s már nem is tűnik olyan rossznak...szerintetek?
Kindl Levente
Szia!
Próbálgattam kimondani a nevet.
Mivel a vezetéknév "nyelvtörő" egy picit így pl. az Ádámmal sem volt könnyebb kimondani :)
Szép együtt a 2 név :)
Ragaszkodj hozzá :)
Nekem konkrétan 20 éve a Tamara a kedvenc lánynevem, és most kislányt várunk. A férjem neve pedig pont t-re végződik. Nehezen, de meghoztam azt a döntést, hogy akkor keresünk más nevet. Mert csak zavart volna, hogy nem lehet "normálisan" kimondani a 2 nevet együtt. Elég sokat hezitáltam mondjuk. De ha te a Leventét adod, azzal sincs semmi gond, max. egy kicsi szünetet kell tartani a család - és utónév kimondása között.
37. hetes km
És a miénk?
Oláh Hanna.Dettó mint a te törpéd neve!De nekünk ez tetszik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!