Gravida, Elevit vagy Femibion?
Nekem például azért kell még most is vitamin, mert vannak olyan napok - akár egyhuzamban is - amikor kifordul az étel a számból, akármennyire egészséges legyen is. Nem kell, nem bírom lenyelni, ha meg is eszek, akkor egy falat megy le. Mivel én nem tudom másképpen, csak vitaminnal pótolni ezt a hiányt, így Elevitet szedek, amitől jól vagyok szerencsére.
Hát például nekem ezért is nem elégséges az "egészséges" étkezés, bár ki a fene tudja manapság mi is számít egészségesnek.
Elevitet szedtem az első terhességem alatt, egészséges babám lett, de végighánytam a 9 hónapot...
Újra babát várok, Femibionnal kezdtem, teljesen jól voltam, enyhe émelygés, aztán vettem Elevitet, mert olcsóbb...Ismét reggeltől estig tartó rosszullét jött...Így visszatértem a Femibionra, és minden ok.
19 hetes kismami vagyok, egy 2 éves és egy pocaklakó kisfiúval
ja, első terhességnél 19 kilót híztam, pedig nem zabáltam...most 3 kilónál tartok...nem fogyózok, eszem, amit megkívánok...
Én azt tanácsolom,hogy ha nem akarsz nagyon nagy babát szülni,akkor ne Elevitet szedj!
Én Femibiont szedtem,de 3 hónap után az orvosom tanácsára váltottam a Ladyvit-re!
Az jobb a Femibionnál is!
Kedves kérdező! Szerintem az orvosodat kérdezd, mert egyéni dolgok befolyásolják, h neked melyik az ideális! Lásd fentebb: jód, laktóz, stb.
Én Elevitet szedek, semmi bajom nincs tőle, igaz csak 2 naponta 1 szemet a 16. héttől, előtte naponta ettem.
Az egyik hozzászólónak: terhesség alatt nem a sok vas a jellemző, hanem a vashiány, és van, aki még terhesvitamin mellett külön vasat is kell szedjen. A túl sok vas terhesen meglehetősen ritka, én még ilyet nem is hallottam! (Terhességem előtt nekem is sok vasam volt, mindig 20 felett, most Elevittel is 13 körül van.)
26+2 hkm
Én pajzsmirigyes vagyok,csak Elevitet szedhetek a jód miatt!Különben a Hipp Natalt szedném,mert azt könnyebb lenyelni,és állítólag koncentráltabb!
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!