Gravida, Elevit vagy Femibion?
Kedves 13.10-es!
Van akik meg az Elevitet a laktóz tartalma miatt nem szedhetik...talán azért nyomják a Femibiont :)
De miért kellene szedned bármit is,ha egészségesen táplálkozol? Megállapítottak esetleg valami kóros vitamin hiányt?
Nem kötözködni akarok, tényleg érdekel?
2. vagyok.
3-nak üzenem, a kettő nem zárja ki egymást!!! Amúgy én csak egy dobozzal szedtem (nem emlékszem meddig tartott), mert tudom, hogy nem valami előnyös, hiszen többnyire valamiért óriásbabák születnek azoknak, akik sokáig vagy végig szedik.
És, igen, változatosan és mindenfélét ettem. Kivéve chips, kóla, mc-i kaja. :)))
Miért kell azonnal beszólni? Na mindegy.
13:59-es, szerintem azért, mert az egészséges táplálkozás elég magadnak egyedül, de ha már elindul benned egy élet, akkor, valószínű jó, ha segítesz a szervezetednek.
Hozzá teszem, hogy én nagyon bogyóellenes vagyok. :) Ezért is írtam, hogy mértékkel.
Hát nekem két doki is azt mondta (köztük dr. Hajdu Krisztina,akit én maximálisan elismerek),hogy ha normálisan eszem, akkor nem kell plusz vitamin!
Folsavon kívül nem szedtem semmit. A babám egy picivel így is nagyobb, tehát nincs hiánya gondolom, továbbá most csináltak nálam általános vérképet, minden értékem a helyén van. Annyi vasam van pl. ,hogy adhatnék is el belőle!
Én úgy vigyázok a babámra,hogy odafigyelek a táplálkozásomra!
Én elevitet szedtem egészséges babám született.
A következő babámnál is elevitet szedek majd nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!