Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 ik heti vizsgalatra hogy...

16 ik heti vizsgalatra hogy kell menni? Ehetek elötte meg ilyesmi? Nem mondtak semmit, mit fognak csinalni? Egesz de-tt ott leszek majd?

Figyelt kérdés
es akkor alaposabban megnezik a babot is uh-n?
2009. ápr. 8. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen mindegy, hogy eszel e előtte vagy sem, nekem a dokim annyit mondott, hogy hasi uh-ra teli hólyaggal menjek, mert sokkal jobban kivehető a babó. hát, egy ilyen terhesgondozás nem két perc, bizts eltart majd egy darabig. nekem olyan 15-20perc szokott lenni, ezért megyek minél hamarabb, hogy én legyek az első, mert nincs türelmem várni, várni..

Boldog babavárást,

19hetes kismami

2009. ápr. 8. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom a 16.héten csak vérvétel van,uh a 18-20.hét között.Én jövő héten megyek a 16.heti viszgálatra,de csak vérvétel lesz.
2009. ápr. 8. 20:17
 3/5 A kérdező kommentje:
nekem 12.en volt csak vervetel meg uh,alitolag több vizsgalat lesz,nem ertem neked miert csak vervetel?
2009. ápr. 8. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Gondolom akkor megvolt az első teljes vérkép, most a 16. héten újabb vérvétel van, AFP mérés(engem soron kívül fogadtak, merthogy babát várok, enni nem ettem előtte, mégiscsak vérvétel), ekkor vettek le azt hiszem hepatitisB-hez is a vért. Az AFP lelettel kell a 18. héten vagyhát akörül a köv. UH-ra menni. Itt már bizony jobban megnézik a babát, én ma megyek. :) UH miatt nyugodtan lehet enni, inni. Mikor vese UH-n voltam 5 éve, akkor rengeteget kellett előtte innom. A baba miatt nem kell eltérni a megszokottól, úgy mész, ahogy vagy, eszel, iszol kedved szerint előtte. :)

(Valaki azt írta, evett csokit, hátha jobban mocorog majd a baba, és megmutatja, hogy fiú vagy lány XD)

2009. ápr. 9. 06:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Pontosan így van,ahogy az utolsó válaszoló leírta,csak vérvétel lesz.Aztán 2-3 hétre rá uh.
2009. ápr. 9. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!