Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárom lesz. Előtte mennem...

Császárom lesz. Előtte mennem kell az aneszteziológushoz valamilyen vizsgálatra. Mire számítsak? Mit fog csinálni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább elbezsélget veled, hogy mit fognak csinálni, ha van kérdésed, akkor megválaszolja, vérnyomást mér - semmi kellemetlen, és utánna inkább még jobb, hogy tudtál tisztázni mindent, amire kiváncsi voltál.

A császártól meg ne félj, nem vészes - nekem volt kettö is.

Sok örömet a babával!

2009. szept. 18. 14:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából semmi különös. Igazából az előzményekre kíváncsi, ezzel kapcsolatban kell egy csomó kérdésre válaszolni. Pl. van-e valami ismert betegséged, esetleges korábbi műtétek, gyógyszerallergia stb.
2009. szept. 18. 14:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a választ. Akkor semmi extra nem fog történni, csak nagyrészt beszélgetés, megnézi az eddigi leleteimet és általános vizsgálat..

A SOTE II-n fogok "szülni".

2009. szept. 18. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Ne tedd nekem idézőjelbe a szülni szót!

Én is nagyon rosszul álltam a császáromhoz,meg is lett a böjtje.

Szülési után depresszió,semmi tej,folyamatos sírás.

Inkább fogadd el,hogy te így hozol világra egy egészséges,gyönyörű kisbabát.

2009. szept. 18. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igy is szülni fogsz és a babának igy még könnyebb is - ne gondold, hogy valami nem normális történik. Az ember, mivel az agytérfogata nagyobb lett idöközben nem minden esetben fér el a szülöcsatornában, ez csak azt jelenti, hogy a baba jól fejlett és nagyobb hozzás képest mint az átlag.
2009. szept. 18. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért abban nincs igaza az utolsó válaszolónak,h a babának így könnyebb!Ha igaz lenne,ez lenne a szülés természetes formája.Rosszabb a picinek,mert nincs ideje felkészülni a változáskora.
2009. szept. 18. 15:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok. :) Így vagy úgy, a lényeg hogy egészséges legyen a kislányom, az már hogy hogy jön a világra emellett másodlagos. Végül is bent úgysem maradhat.

Mégegyszer köszönöm a bíztató szavakat!

2009. szept. 18. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:

15:20-os: nem azt irtam, hogy a babának MINDIG igy lenne könnyebb, hanem ha császár kell, AKKOR - ha pl nem császároznák az anyukát, akkor lehet ugyan, hogy meglenne idövel természetes úton is a baba, de nagyon elhúzodna a szülés és EZ AZ, ami nehezebb a babának.

Egy barátnöm orvosa nem akart császárt csinálni neki, mert az nem természetes és a gyerek az elhúzódó szülés következtében oxigénhiány miatt értelmi fogyatékos lett.

Amikor a szülés kialakult, akkor még az embereknek se volt ekkora agytérfogata (tehát kisebb feje volt egy ujszülöttnek), ez idöközben változott és egyre inkább ebbe az irányba megy a fejlödés.

2009. szept. 18. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!