Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Menjek -e a szülés utáni 6...

Menjek -e a szülés utáni 6 hetes vizsgálatra ha megjött a mensim?

Figyelt kérdés
Holnapra kaptam időpontot,de időközben megjött a menstruációm.Ilyenkor is menni kell vagy ha elmúlt utána menjek?Gondolom ilyen esetben nem vizsgálnak.Sajnos már nem szoptatok.
2011. ápr. 25. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj másik időpontot. Több mint valószínű, hogy nem fog megvizsgálni és visszarendel. Ilyenkor megvizsgál belülről, megnézi a gátsebet, ha van. A szoptatás abbahagyása nem feltétlenül a mensi eredménye. Én mindkét gyermekemnél menstruáltam 2. és 3. hónaptól holott szoptattam. Másodiknál egy évig szoptattam és már a harmadik hónapban nála is megjött. És a rendes ciklusom rendszeresen onnantól kezdve.
2011. ápr. 25. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérj másik időpontot,hogy megtudjon vizsgálni az orvos.Nekem citológiai vizsgálatot is csinált a doki,és a kenetet nem tudja akkor levenni,ha menstruálsz.Így a kenet értékelhetetlen lenne.
2011. ápr. 25. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van, kérj másik időpontot, különben mehetsz kétszer.
2011. ápr. 25. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérj másik időpontot, így gondolom csak 1 héttel fogja eltolni a vizsgálatot.
2011. ápr. 27. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Hívd fl a dokit és kérj másik időpontot!
2011. ápr. 27. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!