Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meddig véreztetek szülés...

Meddig véreztetek szülés után? Már 5 hete szültem és még mindig vérzek egy picit. Mi van akkor, ha a hat hetes kontrollig még mindig vérzek? Lehet úgy menni vizsgálatra?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 11:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 hétig tartott, de olvastam, hogy van akinek hosszabb. A hat hét nem szentírás, lehet egy-két héttel később is menni kontrollra. Az orvos nem tud megvizsgálni, amíg vérzel, de én mindenképpen felhívnám, hogy ő is tudjon róla.
2009. okt. 26. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várható, hogy addigra megszűnik. Ha mégis marad még addig, már csak amiatt is jó, ha elmész, hogy hátha kell valami ahhoz, hogy elálljon, bár nem hiszem. Lehet, hgy ha vérzel, nem vizsgál meg a doki, de az is lehet, hogy csinál egy uh-t, hogy kizárja azt, ha gond lenne. A legjobb meg az lenne szerintem, ha felhívnád a saját dokidat, akinél szültél és Tőle kérdeznéd meg.
2009. okt. 26. 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szűnik meg addig, akkor majd mész később. Én is 5 hétig véreztem, aztán mire eljött volna a 6 hetes kontroll ideje, megjött a menzeszem :-) Szóval 7 hetes kontrollra mentem.
2009. okt. 26. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már nem véreztem, csak pecsételtem, de elmentem hat hetesen a kontrollra, ahol a doki észre is vette, hogy pecsételek.Írt fel fogamzásgátlót, másnap elkezdtem szedni, két nap múlva megszűnt a pecsételés.

7 hetes kisfiú anyukája

2009. okt. 26. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes kontrollon még enyhén véreztem. A doki nem mondta, hogy baj lenne. Rögtön utána, hogy elállt úgy 6 és fél hetesen, megjött a menszi is. Az elsővel. A másodikkal még 5 hetet sem véreztem. 6 hétig mindenképp normális.
2009. okt. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!