Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 Hetes kismamik hogy vagytok...

31 Hetes kismamik hogy vagytok? Túl vagytok már a 3. -ik ultrahangon? Befordult már a Pici a kellő pozícióba?

Figyelt kérdés
Engem nagyon nyom a Lelkem alul,sűrűn megyek pisilni is e miatt.
2009. ápr. 8. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
31 hetes mami vagyok, nemrég voltunk a 3. ultrahangon, de már nagyon izgultam, sajnos egy kicsit kisebbek vagyunk a kelleténél. A picurkám már befordult, remélem így is marad, már csak keveset mocorog, inkább csak nyomja ki a lábacskáját. Engem is nagyon nyom néha alul, van amikor még fel is szisszenek, de én örülök, hogy mozog, mert így érzem. Nálam már rendszeres az éjszakai mosdó látogatás, kb. 3x megyek, ami érdekes, hogy ugyanabban az időben. Boldog babavárást!
2009. ápr. 8. 10:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Ugyan így vagyok én is,most már 2-3x is kelek éjjel,és sokszor nem hagy visszaaludni a Prüntyőke:)

Engem jövő hétre rendelt a doki a 3.-ik ultrahangra.

2009. ápr. 8. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia,

32 hetes vagyok, ma voltunk a 3. UH-n. Leánykám nagyon nő, 2 héttel előrébb tart...érzem is, mert a poci nagyon megnőtt, nyom odalent mindent, már a méhszáj is elkezdett nyílni.

A pisilés nálam is rendkívül gyakori, éjszaka van, hogy 4-5* is ki kell mennem. Fáradékonyság az van, sőt, már pár napja jósló fájásokat is érzek.

Kezdek beparázni...lassan itt a szülés ideje és még nem érzem úgy, hogy felkészültem volna. Babóka sem fordult be, izeg-mozog egész nap, sokszor már kiidegel:)

További szép babóvárást!

2009. ápr. 8. 11:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Legutóbb csinálták a méhszájvizsgálatot?Gondolom akkor derült ki,hogy nyitva vagy...Pihenj sokat,vigyázz magadra!
2009. ápr. 8. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:

szia!

én is túl vagyok már az UH-okon (én mondjuk kicsit többször voltam, mert a cukor miatt sokszor kell nézni a babát).

nekem is beforult, sokszor nagyon nyom lent, ettől fáj is a szeméremcsontom, szinte be van ékelődve. próbálok minél többet pihenni, de azért most már kicsit izgulok.

2009. ápr. 8. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!