Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetesen voltam ultrahangon,...

25 hetesen voltam ultrahangon, ahol a doki azt mondta hogy már befordult. Mennyi esélye van hogy esetleg átfordul?

Figyelt kérdés
remélem azért marad már így.köszi a válaszokat és további boldog babavárást mindenkinek!
2009. okt. 19. 13:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Még átfordulhat, de reméljük már nem fog.
2009. okt. 19. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:
A 32. hétig 'kell' befordulnia, tehát még átfordulhat (még később is), de ugyanúgy vissza is. Ne aggódj, minden rendben lesz! 15 hós kisfiú anyukája
2009. okt. 19. 14:04
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
Nekem 28 hetesen volt már befordulva,most 32 hetes vagyok és hál istennek,úgy maradt.Azt mondta a szülésznőm,hogy ez már így is marad.
2009. okt. 19. 14:13
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

Szia!

Húú, ez angyon nagy hülyeség, már ne is haragudjon meg senki.

A baba még fájások alatt is befordulhat az erős méhösszehúzódások miatt.

Ismertem olyan kismamát, akinek farvégű szülés miatt császár lett volna, és láss csodát, közvetlen műtét előtt befordult a baba.

Az én babám is forgolódott fájások alatt, a dokik meg is ijedtek, de a végén csak fejjel előre jött.

Üdv.

2009. okt. 19. 14:43
 5/12 anonim ***** válasza:
7%

Ja!

Annyit még hozzátennék, minnél nagyobb a baba, ez annál nehézkesebb.

Az enyém "csak" 3 kg-os volt, igaz, akkor még nem voltak terhesvitaminok.

Üdv.

2009. okt. 19. 14:44
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Én 26 hetes vagyok, de nekem még össze-vissza forog, mászik a kezünk után a pocimon. Én nem aggódok hogy merre áll a feje, még messze van a vége.
2009. okt. 19. 14:50
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

sziasztok! az egyik barátnőmnek közvetlenül a szülés előtt (a magzatvíz elfolyása után!) fordul talppal lefelé a babája. odáig fejvégű volt. az orvosok nem tudják miért fordult visszafelé. végül császár lett.

de egy másik ismerősömmel pont az ellenkezője történt, a szülése napján fordult a baba fejjel a kijáratnak :)

2009. okt. 19. 14:56
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
14.43-al értek egyet, a dokim épp szombaton mesélte, hogy egyszer farfekvésű baba miatt császározták az anyukát, és mikor kinyitották, akkor látták, hogy befordult.
2009. okt. 19. 15:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Még nagyon sokszor át fog fordulni! Én 35 hetes vagyok, de még vígan pörgölődik a kisfiam odabenn!

Boldog babavárást!

2009. okt. 19. 15:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni. Még bőven foroghat, ha úgy tartja kedve. De az is lehet hogy így marad a végéig. Nálam pont fordítva volt, 27 hetesen is csücsült, egyszer sem fordult meg így császár lett. És nem is volt nagy baba, 3060gramm.

Még messze a vége, addig bármi lehet, lehet hogy megfordul, de a legvégén a vajúdás alatt meg vissza...

Sok boldogságot!

2 hetes kisbaba anyukája

2009. okt. 19. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!