Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hónapos kismamik hogy...

Anita0802 kérdése:

6 hónapos kismamik hogy vagytok? :-)

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Hol jól -hol rosszul. Mármint közérzetileg:)

A hasam nagyon feszül, oldalt nem tudok aludni, és az utóbbi időben olyan az étvágyam, mintha tényleg kettő helyett akarnék enni...:S:)

Amúgy semmi különös.

És Te hogy vagy?

26 hetes km

2011. júl. 31. 19:58
 2/11 A kérdező kommentje:
nekem nincs farkas étvágyam csak akkor szoktam enni ha tényleg éhes vagyok.(aggódok is miatta,hogy ez ok igy?) szinte folyamatosan tudnék aludni,főleg ebben az időben :-( ép most ébredtem fel :-) amugy minden ok csak a lábaim nehezebbek egyre inkább,meg a medence csontom szokott fájogatni. te mikorra várod a babát?
2011. júl. 31. 20:03
 3/11 A kérdező kommentje:
én 24 hetes
2011. júl. 31. 20:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Én már most vagyok jobban, főleg az ilyen időben, még így is melegem van, de elviselhető.

Van, hogy sokat tudok enni, van, hogy alig, és folyton ég a gyomrom.

Az éjszakák most kezdenek nehezülni, csak oldalt tudok feküdni, kispárna a poci alá. Most kezdünk vásárolni a babának :)

Ami egyre erősebb, az a húgyhólyag- nyomás, a baba kedvenc fekhelye, állandó készültségben kell lennem ez miatt. 25 hetes.

2011. júl. 31. 20:06
 5/11 A kérdező kommentje:
a meleg az nálam is gond volt,ez a hőmérséklet pont jó nekem,sajna jövő hétre megint jönnek a 30 fokok. ti miket vettetek már meg?
2011. júl. 31. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
én jól vagyok, szinte semmi kellemlen tünetem nincs, csak néha fáj a forgóm, gondolom a csontok helyezkednek :) néha már ég a gyomrom, második baba úgyhogy az egy évesem mellett nem sokat pihenek, de én viszont már várom a meleget hisz nyááár van :)))
2011. júl. 31. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Gyakran keményedek, de mióta szedem a magnesi citricit valamivel jobb. Már 8 kilót híztam... :( A pici sokat mocorog. Holnap lépek a 7. hónapomba, október 3-re vagyok kiírva :)

26+6 km

2011. júl. 31. 20:28
 8/11 anonim ***** válasza:
bocsi október 31-re akart lenni... :)
2011. júl. 31. 20:29
 9/11 anonim ***** válasza:
A textilpelusokat vettük már meg, ágyat kapunk, ruhácskákat is, de vettünk is már párat. A kiskádat és babakocsit most kutatjuk, milyen legyen.
2011. júl. 31. 20:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Én október 23-ra vagyok kiírva.

Semmi különös érzésem nincs, csak fáradékonyabb vagyok az átlag emberektől, bár ez lehet betudható annak is, hogy érzékenyen reagálok az időjárásra, mióta az eszemet tudom...

Az egyetlen kellemetlen dolog, hogy nem tudok oldalosan feküdni. Ha úgy fekszek, annyira elkezd vergődni a törpe, hogy elviselhetetlen, kellemetlen, fáj, nem tudom miért nem tetszik neki. Ami viszont érdekes: hason (teljes hason!) fekve semmi baja, úgy szoktam aludni és feküdni.

A pocakom szerintem a kelleténél kisebb, 86 centi körbe. De a baba méretei rendben vannak, szóval semmi baj nincs. (Pedig sosem voltam vékony alkat, vaskos vagyok, és 170 centi magas.)

Hát, hirtelen ennyi jutott eszembe :)

2011. aug. 1. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!