6 hónapos kismamik hogy vagytok? :-)
Szia!
Hol jól -hol rosszul. Mármint közérzetileg:)
A hasam nagyon feszül, oldalt nem tudok aludni, és az utóbbi időben olyan az étvágyam, mintha tényleg kettő helyett akarnék enni...:S:)
Amúgy semmi különös.
És Te hogy vagy?
26 hetes km
Én már most vagyok jobban, főleg az ilyen időben, még így is melegem van, de elviselhető.
Van, hogy sokat tudok enni, van, hogy alig, és folyton ég a gyomrom.
Az éjszakák most kezdenek nehezülni, csak oldalt tudok feküdni, kispárna a poci alá. Most kezdünk vásárolni a babának :)
Ami egyre erősebb, az a húgyhólyag- nyomás, a baba kedvenc fekhelye, állandó készültségben kell lennem ez miatt. 25 hetes.
Gyakran keményedek, de mióta szedem a magnesi citricit valamivel jobb. Már 8 kilót híztam... :( A pici sokat mocorog. Holnap lépek a 7. hónapomba, október 3-re vagyok kiírva :)
26+6 km
Én október 23-ra vagyok kiírva.
Semmi különös érzésem nincs, csak fáradékonyabb vagyok az átlag emberektől, bár ez lehet betudható annak is, hogy érzékenyen reagálok az időjárásra, mióta az eszemet tudom...
Az egyetlen kellemetlen dolog, hogy nem tudok oldalosan feküdni. Ha úgy fekszek, annyira elkezd vergődni a törpe, hogy elviselhetetlen, kellemetlen, fáj, nem tudom miért nem tetszik neki. Ami viszont érdekes: hason (teljes hason!) fekve semmi baja, úgy szoktam aludni és feküdni.
A pocakom szerintem a kelleténél kisebb, 86 centi körbe. De a baba méretei rendben vannak, szóval semmi baj nincs. (Pedig sosem voltam vékony alkat, vaskos vagyok, és 170 centi magas.)
Hát, hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!