Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Év eleji pár hónapos terhes...

Év eleji pár hónapos terhes kismamik féltek a H1N1-től annak ellenére is, hogy már kaptatok oltást?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
27 hetes vagyok, decemberben kaptam meg, és se előtte, se utána nem féltem, de mivel a nőgyógyászom is és a körzeti is javasolta, beadattam. Nem kell félni tőle, nagyobb a füstje, mint a lángja. Ne ezzel fgolalkozz, hanem a pocakban növekvő aprósággal! :)
2010. febr. 17. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg ezt, és ugyanott az összes H1N1-cikket.

[link]

Csatlakozom az első válaszadóhoz.

2010. febr. 18. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Én sem félek, de biztos ideges lennék, ha még nem lennék beoltva - bár soha nem voltam még influenzás és megfázva is csak 1-2 évente vagyok.
2010. febr. 21. 00:12
 4/9 anonim ***** válasza:
28 hetes vagyok, én is megkaptam, igazából addig voltam inkább ideges, amíg nem oltattam be magam.
2010. febr. 21. 09:38
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Szia!22 hetes vagyok!Nem oltattam és nam is fogok!Nem félek,hiszen nincs mitől!Van egy 6 éves lányom és őt sem oltattam!Még csak megfázva se volt!Az oviba egy H1N1-es beteg gyerek se volt!Média az egész!Habár én miskolcon lakom és itt nem is naygon voltak betegek!
2010. febr. 21. 10:54
 6/9 anonim ***** válasza:
11%

Be sem akartam adatni, csak a dokim erősködött. Nem hiszem el azt a sok cirkuszt, ami körülötte van.

13 hetes kismama

2010. febr. 21. 14:02
 7/9 anonim ***** válasza:
23 hetes vagyok, nem adattam be az oltást, és nem is szándékozom. Habár azt mondják, március körül jön az újabb járvány. Azt gondolom, túl nagy a felhajtás körülötte. Ha annyira veszélyes, amennyire mondják, akkor kötelezővé tették volna. Csak ugye az már nem éri meg az államnak, mert akkor ingyen kellett volna oltatni mindenkit.
2010. febr. 21. 17:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Be se adattam magamnak,se régebben se most se a jövőben nem akarom.

Egy nagy hiszti az egész,és nézzük már meg azokat a kismamákat akik állítólag emiatt haltak meg,nem dehogy!Volt egy súlyosabb alapbetegségük,mondjuk magas vérnyomás betegség,ez eleve legyengítette őket,akinek meg nincs immunrendszere avval persze,hogy végez a H1N1.

De ez nem csak a kismamákra érvényes hanem bárkire.

Úgyhogy ez egy nagy cirkusz,és nem szeretném beadatni a megtermékenyített tojásból kiszívott csirkeembriót....Ugyanis ez maga az oltóanyag,csirkeembrió!Tudtátok?Fluval összes fajtája,csirkebaby....

Holott állítólag sertés fertőzés....

Mégis csirkével gyógyítják.

egy eü-s 8 hetes kismami.

Ja a 9 és a 4 éves gyerekemnek sem adattam be.

2010. febr. 21. 18:59
 9/9 anonim ***** válasza:
10:54-es vagyok!Nagyon.nagyon egyetértek az utolsóval!Teljes mértékben igaza van!!
2010. febr. 21. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!