Kismamik ti vesztek kocsicipőt a babára? Ha igen milyet? 4-5 hónapos babára szandát adtok nyárra?
Hát cipőt még nem fogsz tudni a kis lábára húzni, jobb az olyan kis mamusz szerűség ami jó bundás...mondjuk jobb egy olyan overál is (főleg kintre, babkocsizáshoz) aminek van talpa is(lábas és le sem lehet venni a talp részét..sztem újszülöttnek ez a legjobb ).....4-5 hósank sem kell szandi nyárra, szerintem elég egy kis zokni....szerintem cipő majd következő télre fog csak kelleni,meg őszre esetleg...de most inkább vmi egyszerűbbet válassz mert nem könnyű a lábukra cipőt adni....
remélem tudtam segíteni!!
(azért írtam az egybe zsákot mert márciusban még elég rossz idő szokott lenni...tavaly havazott márc.15-én !!!
előző voltam ....
Amíg hideg van, és nincs az overállnak talpa, akkor vegyél vastag zoknit, azt húzd rá a babádra, vagy olyan vastag mamuszfélét. Úgyis rugi lesz rajta, nem fog nagyon kilógni a lába szára.
Aztán tavasszal lekerül az overáll, viszont még mindig pici lesz a babád, valószínű rugit fog hordani, vagy ha nem, akkor pici nadrág pici inggel/blúzzal, akkor jöhet a pici zokni, de cipő felesleges.
Nyáron pedig nagy melegben lehet mezítláb.
Utána meg már belejössz :)
A lényeg, hogy most egyenlőre vegyél egy darab vastagabb mamuszkát (zoknit), hogy a márciusi sétákhoz legyen valami az overállhoz.
Én vettem egy hasonlót, mint amit előttem valaki linkelt, csak a szára magas zokni féleségben végződik (nem Brandonos).
Nekünk is márciusi baba lesz. A nyáron én még nem gondolkodtam... Nem hiszem, hogy kell még nekik olyan korban a szandál.
Az én babám június közepi lesz, de én nem gondoltam kis szandált venni neki, csak zoknicskát, vagy ilyen mamuszkát, ha esetleg rosszabb idő van...
Egyrészt elég drágák is a babacipők, 10 perc alatt kinövik, és amúgy is csak akkor lesz már haszna, ha totyorogni fog:) Akkor meg majd vehetünk "hetente" másikat:)
Szerintem is vegyél neki pl, lábzsákot..vagy bármit, amivel el tudod takarni a pici tappancsait a hó-hideg-fagy-szél elől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!