Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még valaki aki nincs túl...

Van még valaki aki nincs túl jóban a párjával? Vagy esetleg egyedülálló?

Figyelt kérdés
Mesélnétek?
2009. ápr. 6. 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

2 hónap után jött nekünk is a baba, véletlenül.

Megmondtam neki, h vele v nélküle, de én megtartom.

Gondolkodott kicsit, döntött, 4 hónapos terhes voltam, mire összeköltöztünk.

Nagyon-nagyon nehéz volt, és néha még most is az. Nem az a tipikus apának való ffi. Én rengeteget sírtam a hülyeségei miatt terhesen, de szerettem. Megpróbáltam türelmes lenni hozzá, tudtam, h extra érzékeny vagyok, meg neki sem könnyű ez az egész.

Volt, h 3 napig nem jött haza (nem csajozott), nyáron 1 hétre el is költözött!!!

Rengetegszer összecuccolt már, egy párszor én is kidobáltam a ruháit a szekrényből!

DE nagyon sokat változott (még mindig nem eleget, de nem szabad telhetetlennek lenni), egyre kevesebbet veszekszünk, imádja a babánkat, és engem is szeret. Én is őt. Szexuális téren is kezdünk helyre rázódni, pedig egy időben még az sem működött.

Vannak problémáink, de talán túl tudunk jutni rajtuk.

Az elmúlt 1 évben megtanultam pár dolgot: sok-sok türelem, meg kell beszélni mindent, tolerancia, és TANULD MEG NÉHA LENYELNI A BÉKÁT! Ez nagyon fontos! Meg az, h tudj kompromisszumot kötni, a család érdekeit kell nézni, nem szabad megsértődni, tisztelni kell a másikat (a véleményét, igényeit is), elfogadni a hibáit, ...és még sorolhatnám.

Ha szeretitek egymást, sikerülni fog!

2009. ápr. 6. 21:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi 2 éve vagyunk együtt és most jött össze a baba. Már terveztük de pont most nem számítottunk rá. Nagyon megijedt a párom szerintem még most se fogta fel, hogy apa lesz. Elég hisztis vagyok, türelmetlen dolgoznak a hormonok de a párom egész jól viseli. A kapcsolatunk elején szinte minden nap veszekedtünk, nem kis viták voltak. Mi már 2 hónap után összeköltöztünk. Egy párszor összepakoltam, hogy megyek de mindig kibékültünk és mostanra elmúltak a veszekedések. kisebb viták persze vannak de nálunk is rengeteget számított és számít, hogy imádjuk egymást. Fontos, hogy le tudjatok ülni és megbeszélni a problémákat, egymást végig hallgatva nem vádaskodva, nem kiabálva hanem kedvesen. Szépen nyugodtan mond el neki, hogy mi az ami bánt és hogy mit szeretnél.
2009. ápr. 7. 01:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia,

Mi júl 13án jöttünk össze, szept 25én volt utoljára meg:D

Az első 8hét volt a leghúzósabb, mert semmit sem mondott, vagyis mikor mondta, hogy örül a picinek, akkor is úgy, mint akinek a fogát húzzák:S Azután elmondtuk a szüleinek, hogy jön az uni, azóta minden rendben, együtt élünk, baromira nem könnyű, de felvállaltuk, és imádjuk, most már ő is élvezi a terhességet, mert érzi a fiát...

(Én egyszer akadtam ki, úgy 12-13hetesen, hogy ha nem lenne a gyerek vagy el lehetne vetetni, akkor gondolkodás nélkül elhagynám- épp nagyon belelépett a lelkembe, és mire kimondtam máris megbántam, és beszélgetni kezdtem a manómmal, hogy igazából nagyon is szeretem, csak beszélek butaságokat, 10perccel később, már az apuka karjaiban voltam, és duzliztam, hogy gonoszkodik)

2009. ápr. 7. 08:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Én hat hetesen maradtam egyedül. Párom szinte nekem rontott, hogy biztosan megcsalom, mert csak kétszer voltunk együtt, és ráadásul védekeztünk is...

Nagyon durva időszak volt.

Utánna kiderült hogy a baba nem egészséges, mert antibiotikumot szedtem, emiatt elvetettem.

Mikor megtudta, hogy beteg volt a baba, hirtelen nekiállt visszahízelegni, virág, csoki stb...

De nem fogadtam vissza.

Elhagyott mikor bajban voltam, és nem volt mellettem, mikor abortuszom volt és szükségem lett volna rá....

2009. okt. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!