Mostmár kezdek izgulni, ti hogy tereltétek el a gondolataitokat?
Először is ne izgulj! :)
Amikor terhes voltam, nekem is néha előjöttek ezek a gondolatok, de gyorsan elhessegettem őket...hozzáteszem, én akkor sokkal kevesebbet neteztem mint most, már látom, hogy nagy szerencsémre...
Hiszek abban, hogy a pozitív gondolkodás és hozzáállás pozitív dolgokat vonz! A világ legcsodálatosabb érzése vár Rád, gondolj arra, milyen gyönyörű érzés lesz először megpillantanod a kisbabád, először megpuszilni és megsimogatni az arcocskáját!!!
És ne olvass rémtörténeteket, sajnos történnek szomorú dolgok, végződnek szomorúan szülések, de soha ne erre koncentrálj, hanem a gyönyörű babádra a pocakodban!
Könnyű szülést és boldog babázást Neked!
Szia! Sajnos én is a netet bújom egész nap, amint megfőztem az ebédet. Igaz sok hasznos tippet is begyűjtöttem, de tényleg vannak olyan dolgok amik halálra rémítenek. Igazából én se a fájdalomtól félek, hanem hogy jó szülők leszünk-e. Tudni fogom-e mit kell csinálni, jól csinálom-e. Tudok-e majd jól nyomni szülés közben, szoptatni, fürdetni, pelenkázni... Nincs és nem is volt sok évre visszamenőleg kisbaba a családban, mi leszünk az elsők.
Nem tudom ti, hogy álltok a babaszobával, de mi a héten fogunk meszelni, elkezdjük berendezni, meg vásárolni való is akad még bőven. Ezek lekötnek majd egy ideig.
31h km
SEHOGY!!
Normális dolog, hogy félsz az ismeretlentől (másodiknál meg azárt fogsz majd izgulni, mert tudod mi lesz), Egyszerűene ezen túl kell esni, fájni fog...de kérhetsz eda-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!