Szerintetek bevállaljam? Kérlek ne vessetek meg.
Mindenképp tartsd meg, de legalábbis ne itt bocsásd szavazásra a benned növekvő emberke életét. Ha többen mondják, hogy vetesd el, akkor holnap rohansz elvetetni? Hány éves vagy?
A kérdésed többi részére meg egy apasági vizsgálat mond biztos eredményt, de találgatások szintjén szerintem a 2. apuka az esélyes.
Akivel óvszerrel csináltad,nagyon kicsi az esély a terhességre.
Én abortusz ellenes vagyok!!
Lehet erre a kérdésre nem is szabadna reagálnom.
Hogy a te esetedbe mi lenne jó azt csak te tudhatod.
Hát először is annyit szeretnék mondani, hogy elég felelőtlen vagy. Ne haragudj, nem akarlak bántani, de 32 évesen hogy juthat eszedbe, hogy nem védekezel? Mert a megszakítás nem védekezés. Mindegy, nem ezt kérdezted. A kérdésedre az a válaszom, hogy: Ha meg tudsz adni a babának mindent, ami szükséges, ha van rendes munkád, lakás a fejed fölött, -esetleg szülői vagy családi segítséged-, akkor mindenféleképpen, hiszen az a kicsi nem véletlenül van a hasadban. Ha nem tudod mindezt biztosítani, akkor ne tartsd meg.
Amúgy nekem is a 2. pasi az esélyesebb.
Tehát jún 19-21ig valahol megjött a menzid, te 6án bevettél egy tabit, júli3-5körül van esélye a fogantatásnak.
Akivel védekeztetek, azzal kicsi az esélye, de ki tudja.
Hát melyik volt közelebb 3-ához a "gumis" vagy a "Ő". AZ az apa...
Hogy megtartsd a kicsit nem a mi hatáskörünk eldönteni, nem egy tárgy, akit csak úgy el lehet dobni akár még kis sejtkupacként, akár más születése után.
A legtisztább az lenne, ha elmondanád az apajelölteknek, mi is a helyzet. Benne van a pakliban, hogy elhagy a "Ő"... de ez per pill 3emberes probléma...
pont úgy írtál mintha egy 15 éves csitri lennél
istenem egy felnőtt 32 éves nő vagy!!
a 15 éves tini lányok tesznek fel ilyen idióta kérdést.
32 évesen még jó hogy megtartanám
gondolom rendelkezel megfelelő anyagi háttérrel
meg a korban is benne vagy, és ha az apa is azt mondta tartsd meg ha az övé, akkor miről beszélünk?..
32 évesen nem tudod ezt eldönteni?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!