Szerintetek bevállaljam (leendő aggódó anyuka)? (bővebben lent)
Szia!
Az alapján amit leírtál, én nem mernék bevállalni egy babát!
Szerintem először próbáljátok meg rendezni a körülményeiteket!
Anyagi biztonságra és a baba számára megfelelő körülményekre van szükségetek!
Szerintem nagy felelőtlenség lenne elsietni a dolgot!
Ha a mensiddel esetleg problémák vannak, azt is érdemes lenne először rendbe tenni ( a nőgyógyász segíthet!).
Bőven ráértek még a babával! (Hacsak a korotok miatt, nem sürget az idő!)Ha vártok, a kapcsolatotok is mélyülhet, és nyugodtabban vághattok bele a gyerekvállalásba, nem lesz ennyi bizonytalanság!
Minden jót kívánok nektek!
19 hós kisfiú anyucija
moira! --- 25 évesek vagyunk és igazad van abban hogy kilenc hónap sok idő annyi idő alatt még sok minden megtörténhet először is most hagyom abba fél évig (karácsonyig) nem is mernék belevágni nehogy a gyógyszer még a szervezetemben legyen tudom mondanak 2hónapot is de nem merek kockáztatni...a rendszertelen havi ciklusomra egy nőgyógyász megkérdezte és szeretném hogy megjöjjön mondta ezt nekem 23 éves koromban akkor csak nem egyedi eset csak a hormonok...nem tudom lehet ha abbahagyom utána marad rendszeres nem tudni...de lehet hogy csak 2 év múlva esnék teherbe szóval ennyit erről orvosi segítségével!!:SSja a párom 80körül keres általában!!
3-4 válaszoló: mire várjak hogy 2012- ben világvége lesz??vegyek fel hitelt havi 50-60ért és ne maradjon semmink...???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!