Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok tegnap óta...

Anita0802 kérdése:

23 hetes vagyok tegnap óta borzalmasan fájnak a melleim főleg a bimbó és az udvar. Kb. a 10. hétig feszült, azóta semmi. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 11:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem sokkal több az eltérés pár mm.

De a súlya a babádnak 18hetesen 500gramm hát egy kicsit sok nem 300grammal több mint a mi az átlag súly szokott lenni.

Ez a második terhességem.

Sajnos nem az első mert 1,5 évvel ezelőtt elhalt terhességem volt sajnos nagyon ki voltam lelkileg elképzelheted hogy mennyire. De már egy idő után már nem érdekelt ez az egész de volt amikor sokat agyaltam rajta. De beletörődtem hogy nem lehet több meg STB...

Ki voltam idegileg nagyon. És olyanokkal kelet egy szobában feküdnöm akik elvetették babájukat és azoknak a pocakjukban már ott dobogót egy kis szív nagyon rossz volt. Sokat tudnák mesélni ezekről ha kíváncsi vagy akkor beszélgethetünk ezekről.

Elvesztetem egyet de kaptam egy másodikat.

És te hányadikat várod?

Hol lax?

Hány éves vagy?

2011. júl. 26. 19:28
 12/16 A kérdező kommentje:
őszintén sajnálom hogy igy jártál. én nem tudom hogy éltem volna túl. nekem ez az első terhességem és 25 éves vagyok. és igen szeretnék beszélni .elvégre nem minden nap találok olyat aki szinte percre ponosan akkora van kiírva mint én :-) csak akkor ird le hogyan lehet itt irni egymásnak "4 szemközt" ezügyben még nulla a tapasztalatom. ja és nem 18 hetesen volt 500g hanem 20hetesen julius -6án akkor voltam utoljára dokinál. a 18 hetesen csak azokat mondták amiket megírtam.súlyt viszont csak most.képet tudsz mutatni a pocidról esetleg?
2011. júl. 26. 19:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Van e-mail címed vagy valamilyen hasonlo?

De nem tudom hogy ez a Privát e-mail az nem e az hogy ott lehet e ott beszélgetni. Nézd meg hátha.(Privát e-mail a kérdés kiírójának) nem tudom hogy lehet e itt levelezni.

Igen éni is örülök annak hogy lehet valakivel beszélgetni.

Én most töltöttem a 20.életévemet.

18 voltam amikor elhalt a babám.

2011. júl. 26. 19:50
 14/16 A kérdező kommentje:
hát nem tudom hogy az-e az mert ha oda megyek hogy privát e-maila válasz írójának ott a saját e-mailemet irja ki.de mindjárt próbálok küldeni aztán majd kiderül hogy mi újság
2011. júl. 26. 20:00
 15/16 A kérdező kommentje:
elméletileg elküldte de majd irj hogy megkaptad-e
2011. júl. 26. 20:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen megérkezett az e-mail.
2011. júl. 26. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!