Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok tegnap óta...

Anita0802 kérdése:

23 hetes vagyok tegnap óta borzalmasan fájnak a melleim főleg a bimbó és az udvar. Kb. a 10. hétig feszült, azóta semmi. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 11:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem a 7.hétig feszült borzalmasan a mellem, azóta hol elmúlik, hol visszatér. Van, hogy két napig tart, van, hogy két hétig. Nyugi, ez úgymond normális, nem kell aggódnod. A bimbó nekem pl. egyfolytában nagyon érzékeny, itthon nem is veszek fel melltartót, mert még az is irritálja nagyon :S
2011. júl. 26. 11:51
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem meg bekeményedett a mellbimbó udvara, majdnem hogy csomós lett. Főleg akkor, ha nem hordok melltartót, tehát éjszakáról reggelre. És fáj is rendesen..
2011. júl. 26. 12:41
 3/16 anonim ***** válasza:

Bocsi ez a kérdés nem ide tartozik.

Én ma töltöttem a 23.hetet és november 22-ére vagyok kiírva te hányadikára?

2011. júl. 26. 15:26
 4/16 A kérdező kommentje:
:-))))) én is. nov. 22. neked fiad vagy lányod lesz?
2011. júl. 26. 15:31
 5/16 A kérdező kommentje:
és hol laksz?
2011. júl. 26. 15:37
 6/16 A kérdező kommentje:
légyszíves ird már le a babád méreteit kiváncsi vagyok mekkora a különbség igy hogy pont egy idősek vagyunk. :-)
2011. júl. 26. 17:16
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia

Amikor el mentem a 18hetes kötelező ultrahangra akkor rögtön megmutatta magát nem is kellet kérnem hogy légy szí mutasd meg magad egy kicsit anyunak meg apunak. Amikor megmutat nemét akkor kiderült hogy kisfiú lesz.

Én Budapesten a 20.kerületben lakom .

18.hetes ultrahang eredmények:

BPD:(42mm)

HC:(150mm)

AC:(126mm)

FL:(23,1mm)

Sulya:205gramm

2011. júl. 26. 17:51
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerinted a 23.hét az hány hónapnak felel meg?

Mert már teljesen össze vagyok zavarva hogy hány hónapos vagyok.

Képzeld ma reggel 6órától olyan dél és 1 ig rugdosót nem akarta abba hagyni úgy keltet fel reggel.

Ez normális szerinted?

3-4x ki is dugta a fejét vagy valamelyik testrészét olyan volta a tapintása meg érzésre.

és volt olyan

2011. júl. 26. 18:02
 9/16 A kérdező kommentje:
én még mindíg nem tudom a nemét mert rendszerint ugy helyezkedik hogy mindent látni csak pont azt nem.én ugy számolom hogy jövő hét ilyenkor leszünk 6 hónaposak. az én eredményei a 18 hetes uh- ról BPD:43.6MM HC:151MM AC:139MM HL:24.7MM FL:26.1MM súlyt azt nem írtak de most voltam 6-án a dokinál és akkor azt mondta hogy 500g körül van. kicsit sokaltam de ő nem fűzött hozzá semmit.szerinted?? nálatok is első baby? mi lesz a neve? esetleg tudsz képet felrakni a pocakodról?
2011. júl. 26. 18:53
 10/16 A kérdező kommentje:
a rugdosásnak én örülnék a helyedben az én lakóm picit lusta most ittam meg egy kávét hátha kicsit aktivabb lesz ma még csak 2 pici mocorgás volt egyébként lustizik. de amugy szerintem teljesen ok ha sokat mozog én pont azon stresszelek hogy keveset mozog mondjuk általában este lefekvés után meg éjjel általában behozza a lemaradást :-)nekem jobb oldalt a bordáim alatt szokott nagyon púposodni de olyan szinten hogy még az apuka is érzi azt az ököl nagyságú keménységet.szerintem a popója lehet bár ki tudja.... :-)
2011. júl. 26. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!