Muszáj szedni valamilyen terhes vitamint?
Ja és egyébként az anyukám idején is volt már terhesvitamin és volt olyan munkatársa aki azzal büszkélkedett, hogy nem szedte mégis itt vannak a gyönyörű, egészséges fiai, akik egyébként szimplán idegbetegek. Hiszen volt, hogy az anyjuk munkahelyén verték meg majdnem az anyjukat, de úgy üvöltöttek vele, hogy...
És valahogy senkinek nem volt teljesen rendben a gyereke, akik nem szedtek terhesvitamint. Mindegyiknek nevelési tanácsadó kellett, mindenféle bajaik voltak- és valóban idegrendszeri rendellenességek.
Úgyhogy én már csak ebből a tapasztalatból kifolyólag is szedtem. Egyelőre úgy néz ki, nem is hiába.
16:00
Már bocs, de az idegbetegségnek nem hinném, hogy a terhesvitamin az oka, létezik genetika is...
Ellenkező esetben a ma élő emberek kivétel nélkül olyan retardáltak és közveszélyes pszichopaták volnának, hogy rég nem élnénk társadalomban...
És te nem így látod, hogy a legnagyobb része az embereknek veszélyes pszichopata? Már bocs, mikor hetente sőt lassan naponta öli meg valaki a komplett családot?
És ezek azok az esetek, amik bekerülnek a hírekbe.És hány történik egyébként. Ami nem végződik gyilkossággal.
Azért azt elég merész dolog kiejelnteni,hogy aki nem szed vitamint,az mind idegbajos vagy "nincs rendben".A reklám meg nyilván nem azért van,hogy eltántorítson a terméktől.Ettől függetlenül tényleg kíváncsi vagyok rá,ki hogy áll a témához. Bíznom kellene a védőnőben,és 3 éve már hogy ismerem,bízom is.Csak pont ez a sok reklám,meg egyéb vitamin prop
agálás tántorít el.
Félre értetted, én azt mondtam, az én összes ismerősőm, aki ezt harsogta, mikor megtudta én szedek vitamint, hogy nézd meg az én gyerekem is egészséges és nem szedtem vitamint.Egyiknek sem volt normális a gyereke, sőt mind olyan volt, hogy rémálmomban sem szeretnék olyan gyereket.
Engem elrettentettek a vitamin nem szedésétől.
Peresze nyilván nincs összefüggés, mert lehet ha szednek vitamint is épp ilyen tökéletlen, elmebeteg gyerekeik lesznek. Na mindegy, rám hatással volt, és sosem felejtettem el bevenni.
Egyébként ha már propaganda, akkor az is meggyőzőtt, hogy például az USA-ban és a világ számos országában nem bízzák a véletlenre., hanem egyszerűen alapvető élelmiszerekbe beleteszik és így megkapja a kismama ha akarja ha nem.
ha ez annyira lényegtelen lenne, akkor nyilván nem tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!