A Hipp Natal mellé kell-e szedni valamilyen más vitamint, vagy elég csak ezt inni?
Szia!
D-vitamin, ami a baby csonfejlődéséhez kell az nincs benne, meg jód.
Nekem ezt a kettöt kellett
folsavat csak a 12. hétig, vasat végig és magnéziumot a 32- hétig, ha esetleg keményedsz
Jó, de a terhesvitamint nem pótolja, különösen az első 12 hétben.
Nem tudom, tudtad-e, hogy a terhesvitaminban lévő folsav 92%-ban képes kivédeni súlyos idegrendszeri károsodásokat, mint a nyitott gerinc, agy- és koponyahiány, és a szív-érrendszeri megbetegedéseket is visszaszorítja 60%-kal, ha a fogamzástól minimum a 12. hétig szedik. Szóval a terhesvitamin nem azért van, hogy meghízzon a baba, hanem hogy egészséges legyen, mindene meglegyen, és eleget kapjon ásványi anyagokból és vitaminokból, amik a normális fejlődéshez elengedhetetlenek.
A Hipp N épp ugyanolyan terhesvitamin,mint akár az Elevit,Gravida vagy a Femibion. Jódot tartalmaz, azt nem kell pluszban szedni és ami mellette szól h teljesen természetes ellentétben a többivel.
Nem kell semmi kiegészítés mellé, esetleg a várandósság vége felé vas ha a vérkép mutatja. 20 km védőnő
Köszönöm szépen a válaszokat!
Jód van benne!
Kalciumra gondoltam, hogy kellene-e mellé szedni?
16 hétig Elevitet szedtem, de nem szerettem!
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!