Miised abortusz után és az első menstrució előtt van értelme valamilyen gyógyteát inni, vagy vitamint szedni, hogy mihamarabb rendbe jöjjenek a dolgok és meglegyen az első mensi?
off.
én is kiváncsi vagyok hogy mit lehet és majd megbeszélem a dokimmal mert bár bejelentkeztem hozzá 3 hét várólista van...
és az a sejtésem hogy addig se fog megjönni.
Neked mikor volt missed ab-od? Nekem júli közepén.. és azóta semmi - terhes nem vagyok mérem a hőmet-
Nekem augusztus 17-én volt 12 hetesen, elhalt terhesség miatt.
3 éve volt egy vetélésem, az is műtéttel végződött, de az 8 hetesen legalább beindult magától.
5 hétre rá jött meg, utána még kétszer napra pontosan, aztán terhes lettem és született egy gyönyörű lányom.
Akkoriban én ittam cickafark és palástfű teát, csak abszolút nem emlékszem, hogy már az első mensi előtt is ittam-e, meg hogy pontosan hogy is.
Én a teáknak és a méhpempőnek tulajdonítottam, hogy olyan szépen pontosan megjött.
Köszi a válaszokat!
Carmen, tőled még azt kérdezném, hogy peteérésed volt a műtét óta?
Hú az a teljes igazság hogy a 6 hét alatt amig nem lehetett összebújni nem is mértem a hőmet csak mostantól szept. 1 től kezdtem el.
Ebben a hónapban ha minden igaz volt egyszer.
Már van időpontom a dokihoz remélem mond valami okosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!