Szedsz valamilyen terhes vitamint? Egyéb vitamint? Ki ajánlotta és mivel érvelt a vitamin mellett?
Ha vki ebben hisz h óriás bébi lesz tőle a baba, akkor az az összes féle multivitaminra igaz!!
Én mondjuk nem tudtam szedni mert mindegyiknek a bevonó anyagától nagyon hányingerem volt. De kipróbáltam a gravidát, a centrum maternát meg az elevitet is.
Végül akkor csak folsavat, és magnéziumot szedtem.
Később kalciumot d3 vitaminnal, ill.28.héttől vasat(de ekkor már magnéziumot nem szedtem).
Most ismét babát várok:) és nincs hányingerem egy deka se, de NEM fogok multivitamint szedni, mert én nagyon éhes leszek tőle, és nem fér rám néhány plusz kiló még..
Így Femibiont szedek:)
Elevitet szedtem az elején, de nem jött be, majd utána Gravidát, most az utolsó hónapban meg már semmit.
A fiamnál nem szedtem vitamint, mégis 4400 gramm lett.
Köszi a válaszokat!
Szerintem a vitamintól nem lesz óriás bébi, ez a genetikán múlik szerintem. Nekem a védő nő is meg az orvos is azt mondta, hogy szedjek terhes vitamint, mindegy melyiket, de valamelyiket jó ha szedem.
Nekem Femibion 400-at javasolt a dokim az elso 3 honapban,majd a Femibion 800-at a 3.honaptol a 7.vegeig szedtem. Nagyon jo vitaminforras,uj tipusu....viszont elegge draga.
Mindegyik vitamintol nagyobbra nohet babad,ezert nem szabad vegig szedni, vagy a vegen ritkabban...en ezt halottam,olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!