Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedsz valamilyen terhes...

Szedsz valamilyen terhes vitamint? Egyéb vitamint? Ki ajánlotta és mivel érvelt a vitamin mellett?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, gravidával kezdtem, de rosszul voltam tőle és elevitre váltottam. Van valami különbség köztük azon kívül, hogy a gravidában van jód is? Azt hallottam, hogy a gravidától óriási gyerek lesz... furán hangzik, nem valami hihető... Mit gondolsz?
2009. márc. 6. 07:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Gravidát ajánlott annó a dokim, nem is tudtam még akkor, hogy van más is. Már 2007 augusztusa óta szedem. Akkor estem először teherbe, az sajnos missed ab-bal végződött és akkor mondta a doki, hogy ne hagyjam abba a szedést, had töltődjön fel a szervezetem vitaminnal. Újra terhes lettem és még szoptatok, így még szedem. Mindennap 1 szemet. Mivel kicsit vérszegény vagyok, így azóta szedek naponta 2 szem Neo-Ferro-Folgammát és 1 szem folsavat is! A babám 4020 grammal és 52 centivel született, de nem tudom, hogy a vitamintól-e.
2009. márc. 6. 10:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Én HippNatallal kezdtem, és a harmadik trimeszterben tértem át a Femibionra. Ebből most az utolsó 5-6 hétben már csak 2-3 naponta veszek be ( Elég nagy Babókánk van már most :), és bár szerintem inkább genetika játszik közre benne- a férjem is nagy babaként született - azért hátha tényleg számít a vitamin is ) Korábban viszont nem mertem volna kevesebbet szedni vagy abbahagyni. MagneB-t a 30. hét körül kezdtem el szedni, és pár nap mulva abbahagyom ( 36. betöltött hétnél ) Kalciumot szedtem még az elején, mert az a Hippnatalban nem igazán van. Vas pótlás gyanánt cékla kapszulát eszegettem, ha éppen eszembe jutott, most hogy kicsit lejjebb ment megint az érték 1 szem Aktiferrin kapszula/nap.
2009. márc. 6. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!