Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az valamilyen vitamin vagy...

Az valamilyen vitamin vagy ásványianyag hiányra utal, ha a 2,5 évesem szeme alatt kicsit lilás a bőr?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, mert az én 3 évesemnek is szokott néha lilás lenni.Nem minig, de sokszor veszem észre, hogy néha lilás.
2011. ápr. 11. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:

sztem ez inkább alkati dolog, a világos bőrű, szőke típusú gyerekeknél szokott ez gyakrabban előfordulni. az én kislányomnak is ilyen néha, ő szőkésbarna, fehér bőrű, pedig eszik mindent, sok gyümölcsöt is, zöldséget, plsz multit is kap mellé.

anno tesómnak is ilyen volt, ő is hasonló típus mint a kislányom, nekem meg nem , én barna hajú vagyok, és a bőröm nem kimondottan tejfehér. pedig csak 1 év van köztünk, ugyanazt ettük, nem voltunk mi se válogatósok. neki mégis olyan volt, nekem meg nem.

most már nekem is lila árkos, de az a nemalvástól van. :D

(2 éves volt decemberben a kislányom).

2011. ápr. 11. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Az enyém 3,5 éves és neki is szokott lenni.
2011. ápr. 11. 14:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Ő is eszik zöldséget, gyümölcsöt rendesen. Igen, neki elég vékonyka bőre van, de barna hajú és a bőre sem az az érzékeny fehér típusú.
2011. ápr. 11. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Én akkor tapasztalom ezt a fiamnál, amikor nagyon fáradt.
2011. ápr. 12. 10:28
 6/7 tosyka válasza:
Én most vagyok 12 és nekem is van olyan kék kis folt a szemem alatt.de nem mindig csak akkor amikor nem jól alszok.(ha nem alszom ki maga)
2011. ápr. 25. 19:56
 7/7 tosyka válasza:
ja és eszek minden gyümölcsöt zöldséget!Jól vagyok nem vagyok rosszul.
2011. ápr. 25. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!