Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30. héten első fokban érett...

30. héten első fokban érett lepény?

Figyelt kérdés
Jónak számít? Van egy kérdés ahol a kérdezőnek is ilyen az eredménye, mégis emiatt küldték vizsgálatokra. Engem nem küldtek sehova, azt mondták hogy ez így rendben van, most viszont mégis aggódok....
2011. júl. 22. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen tökéletes, egy cseppet nem kell aggódnod. Nekem Ennyi idősen III.fokban volt érett a lepény, mégsem küldtek sehova, sűrűbben ellenőriztek. 40+4 napra szültem. A te eredményed kiváló ebben a korban.
2011. júl. 22. 21:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)))) Megnyugtattál!
2011. júl. 22. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Én most töltöm a 32. hetet. Ma voltam dokinál nekem I-II. fokban érett lepényt állapított meg. Nekem annyit mondott, hogy a 34. héttől megkezdi az NST-t.
2011. júl. 22. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 32+4-n volt I. fokban érett, előtte a 28+4-n még 0 fokban. Nem mondta a doki, hogy gond lenne vele és csak a 36. hétre hívott vissza.
2011. júl. 23. 06:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mindenkinek ment a zöld kéz!
2011. júl. 23. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!