33 hetes kismami vagyok. Rossz ha a méhlepény már első fokban érett? S nem túl nagy 2300 g-os baba? Aki 33 hetes, neki mekkora a babója?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 11:01
1/6 anonim válasza:
Ilyenkor már lehet ennyire érett a lepény. A dokik azt szokták mondani, hogy amíg jól táplálja a babát, teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki a lepény.
2/6 anonim válasza:
Nekem megindult a szülés 35 hetes elmúltam, és mikor befeküdtem a kórházba, akkor 2,40 volt a babám ultrahang szerint. Tervezett császár volt, mert kevés magzatvíz, és nem fordult be a baba.Visszafogták a szülést gyógyszerekkel, és azt érték el evvel, hogy 2 kg ra lefogyott a babám.Szóval 2 kg os an megszületett a lányom. 36 hetesen szültem.5 nap híján koraszülött lett.
3/6 anonim válasza:
11,.15 ös vagyok, még annyit,hogy lányom már hathónaposan megháromszorozta a súlyát.Most 10 kg felett van, és 15 hónapos.Éjjel nappal zabált:D Behozta a lemaradását.Egyébként azért lett ilyen kis súlyú, mert már nem kapott tápanyagot.Az orvosokban nagyot csalódtam, én is majdnem meghaltam, mert kórházban feküdtem veszélyeztetetten, és a szülőszobára tervezett császárral mégis nyitott méhszájjal kerültem fel az osztályról.A barmok nem vették észre, hogy szülök, pedig elég sokszor elmondtam nekik, de ők csak algoprint osztogattak, és azt mondták csak holnap déelőtt lesz m,eg ababa, ehhez képest éjfélre megszületett.a vészhelyzetben nem láttam ekkora kapkodást amit velem műveltek.serc perc alatt elaltattak és kikapták a gyereket.Úgy meg voltam ijedve az ő ijedtségükből, hogy azt hittem mikor rám rakták az altatógázt, hogy nem kelek fel többet arról a műtőágyról élve.De szerencsére, mindketten megúsztuk.Nagyon jól vagyunk én is és a lányom is.
4/6 A kérdező kommentje:
Huuuuuuuuu szegény hát nem irigylem amiken átmentél te és a babád,de szerencsére mindketten jól vagytok!!!!!!nagyon jó egészséget kívánok nektek.Még egy kérdés -nem volt fogadott orvosod hogy mindez megtörténhetett veletek???
2009. máj. 26. 11:28
5/6 anonim válasza:
Dehogynem volt!!! Épp ezért vagyok teljesen kiakadva az orvosoktól, igazából őtőle.Amikor elindult a szülés, akkor felhívtam, mert a kórházban nem akartak velem foglalkozni, holott ömlött belőlem a vér, azt mondták ez tágulási folyamat csak holnap lesz ebből baba és fájdalomcsillapító gyógyszerrel tömtek.Férjem már hazament senki nem volt mellettem, a nőgyógyászaton feküdtem mert a szülészeten telve volt a szobák száma nem volt hely, az első éjszakám meg a nővészobán ülve töltöttem el!Majdletzört a hátam reggelig, férjem nem jöhetett be, kint ült a váróban.Szóval mikor felhívtam az orvosom szombat este hétkor, azt mondta ez nem az ő dolga,az ő privát életét megzavartam , hogy telefonáltam.Milyen ari mi? Ő egy magánorvos magánrendelője van a Szent István kórházban szülész.Szóval azt mondta ez az ügyelets dolga, hogy megvizsgáljon szülök e, az ő felelőssége nem pedig az az övé.Az orvosom minden alkalommal 10,000 ezer forintért vizsgált a magánrendelőjében.Szóval nem olcsó orvos.És 80ezer a tarifája szülésnél.Előtre megmondta.De zsebbe nehogy azt hidd, hogy törvényes!Én csak a felét adtam neki szülés után, de zat sem érdemelte meg!Mert csak akkor ért be, amikor kivették a babámat.Szóval nem ő vágott fel, ő csak összevart, mégis az ő neve szerepel a műtéti zárójelentésemen.és még azt nme is mesélte,hogy valamit elbac..tak, mert reggel 8 kor újraműtöttek 1.5 liter vér halmozódott a hasamban 60 ra leesett a vérnyomásom, majdnem ottmaradtam, gyorsan ct, és visszatoltak a műtőbe.Szóval nekem nem a legjobb élmény volt a szülés.16 nap kórház, a babám meg egy másik kórházba szállították, mert koraszülött volt, és ez a szabály,én nem voltam szállítható állapotban.A születése után 12 naposan láthattam először félórára ennyit engedélyezett az orvosom.Férjem vitt át a másik kórházba, mire odaértünk olyan gyenge lettem, hogy majdnem összeestem.A tejem is bánta a dolgot, mert ilyen xar állapotban még fejni sem tudtam 40 ml volt mikor hazajöttünk 2 hónapig fele tápszer fele szopi, és elapadt a tejem, pedig a kórházban ömlött a tej, csak nem volt velem a babám aki kiszopizta volna.Na mindegy ezt nem kívánom senkinek maximum a végeredményt agyönyörű egészséges babát!:)))
6/6 anonim válasza:
32hetesen volt 2200 gramm....
nekem is 1.fokban volt érett ilyenkor a lepény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!