Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartsam a babát vagy ne?

Megtartsam a babát vagy ne?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg, hogy terhes vagyok a 3. gyermekemmel. (az első 5,5 a 2.2,5 éves) nem volt tervezve így most nem tudom mit csináljak a 2. terhességemnél nagyon visszeres volt a lábam végig kaptam a fraxip. Inj. (anyukám emboliát kapott a szülés után) az 1. császár a 2. sima szülés volt. Nem tudom mit csináljak nem szeretnék a szülőágyon maradni.
2011. júl. 22. 19:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem a gyakorikerdesek.hu valaszadoira hallgatnek, hanem a doktoromra, es a ferjemre (bocs, de ez olyan kerdes, amit tenyleg az orvosod tudhat, nem mi)
2011. júl. 22. 21:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez valóban nagyon kényes kérdés :( Én is elgondolkoznék rajta, nem tudom mi lenne helyénvaló (lelkileg), de mindent el kell mondanod a dokidnak, és ő döntsön, ő ismer gyógymódokat, gyógyszereket, amikkel ki lehetne védeni bármiféle komplikációt, ezt csak ő tudhatja, ő látja a dolgokat összefüggésben, teljes egészében... Mindenesetre sajnálom a helyzetedet, és drukkolok, hogy minél előbb sikerüljön a számodra/számotokra legjobb döntést meghozni.
2011. júl. 22. 22:01
 13/19 anonim ***** válasza:
"Kedves" 19.57-es válaszoló,a 3. vagyok.Tökéletesen értettem a kérdést,ezért is írtam,hogy:Szerintem mi nem igazán vagyunk kompetensek ebben a kérdésben...Te talán tudsz a kérdezőnek korrekt,hozzáértő választ adni?!Nekem több ismeőröm is nagyon visszeres lábbal szült(első,illetve többedik gyerkőcöt),volt,akinek terhessége alatt inkójekcióra is szüksége volt,mégis vállalta a következöt(és semmi gondja nem lett).Azért,mert a válaszadó nem egyből az abortusz mellett voksol,nem kell lepontozni.Igaz,nem megyek falnak a le minősítéstől,és a véleményem nem változik:dokival KELL konzultálni!
2011. júl. 22. 23:35
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki írt. Igen gumival védekeztünk, mert nem szedhetek hormonális fg. Azt ne kérdezzétek, hogy csúszott be. Nem gondolom magam se butánka se felelőtlennek, de megesett. Dokihoz, hétfőn megyek és konzultálunk, talán az volt a legnagyobb baj, hogy beparáztunk a férjemmel mert már nem akartunk több lurkót. Ha doki nem úgy látja akkor megtartjuk.Bár a helyes döntést tudtam én is legbelül, de kellett az, hogy más, hogyan látja. Nem vagyok abortusz ellenes szükséges rossznak tartom, de simán nem tudnám elvetetni. Még egyszer köszi mindenkinek aki írt.
2011. júl. 23. 08:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Konzultálj az orvosoddal ő tud konkrét segítséget nyújtani.
2011. júl. 23. 14:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok a 19:57-es akit mindenki lepontozott :S Mi lett veled kedves kérdező? Voltál orvosnál?? Remélem minden rendben van veled!
2011. júl. 26. 16:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Üdv. Köszi az érdeklődést. Mindent egybevetve és a dokival való konzultáció után az abortusz mellett döntöttünk. Ebben nem csak az anyagiak (jórész nem az) hanem az egészségem biztonsága befolyásolt. Az orvos sem ellenkezett. Mondjuk nem egy sima ügy azt meg kell hagyni és nem volt egyszerű a döntés sem. Jövő héten lesz a műtét és attól is nagyon félek. Ez van majd meglátjuk. Azzal vigasztalom magam, hogy nem én vagyok az első és nem is az utolsó.
2011. júl. 31. 12:50
 18/19 anonim ***** válasza:
A műtéttől ne félj! Felhelyezik a tágítót, majd másnap altatnak. Semmit nem fogsz érezni. Jó egészséget neked!
2011. júl. 31. 16:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki kérdezte h mi van veled!

Sajnálom hogy így alakult, de vigasztaljon az hogy a két kicsi gyereked ott van veled! Sok sok kitartást kívánok neked!

2011. aug. 1. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!