Név ötletek? Hármas ikreink lesznek augusztusban de még mindig nincs ötletünk mi legyen a nevük.
Mindhárman kislányok. A vezetéknevünk Győry. Van 2 gyermekünk már. Tamara(6 éves) és Krisztián(4 éves).
26/N
Szívből gratulálok- nemsemmi lesz 5gyerekkel.
NÁlunk vannak ikrek a családban- én is iker vagyok- csak kettes. :)
3.babát várom én is, az első-második uh-n remegtem én is, hogy csak most ne legyenek ikrek. Szerencsére nem lett- bár ha velem is azt közölték volna, hogy ketten vagy hárman vannak a pocakban- nyilván a kezdeti sokk után már nagyon örültem volna.
Nagyon nagyon gratulálok- szép szülést-születést a lányoknak!
Jó ötlet lenne, ha a férjed válaszolna valamit holnap!
És sok sok energiát, szeretetet, boldogságot a következő évekre az egész családnak!
Én is gratulálok a gyönyörű nevekhez!
És várjuk az infókat! :)
hoztam képet:) A fejemet ne nézzétek borzalmas.
A mindenit!
Gyönyörűek vagytok!!!
:o)
Gratulálok szép nagy pocid van!
Nem lehet könnyű cipelni!:)
Szerintem nagyon szép és elegáns név: Hanna, Lili, Sára vagy a Virág, Csenge,Jázmin
Gratulálok a kislányokhoz és nagyon jó egészséget!!!
Miért írtok neveket,már megvannak:) Én írtam a Zoét!:)Gyönyörű neveket választottatok:)Szép babák lesznek,és te is olyan szép vagy:) Anyukámnak is megmutattam,mondta hogy neki is majdnem ekkora volt a hasa,mert én 4 kg 10 el születttem:)
Nagyon aranyosak vagytok,Könnyű szülést,és egészséget kívánok:))Majd írj ide:)
14 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!