Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Név ötletek? Hármas ikreink...

Név ötletek? Hármas ikreink lesznek augusztusban de még mindig nincs ötletünk mi legyen a nevük.

Figyelt kérdés

Mindhárman kislányok. A vezetéknevünk Győry. Van 2 gyermekünk már. Tamara(6 éves) és Krisztián(4 éves).

26/N

2011. júl. 22. 19:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/127 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én kérdeztelek hogy sikerült. Gratulálok tényleg, nagyon szép neveket választottatok. A hatos ikres sztori se semmi, elképzelni sem tudom, hogy reagálnék ebben a helyzetben. Egypetéjűek? Vagy kettő igen egy nem? Ne haragudj, hogy itt kérdezősködök, de ez annyira érdekes, és hihetetlen és hát igen, csodálatos is! El vagyok varázsolva. Tudom, nem egyedi eset, de mégis. :)

2011. júl. 23. 17:34
 42/127 anonim ***** válasza:
100%

szép neveket választottatok:) a legjobbakat nektek:)

a nővérem most az első babáját várja mi is nagyon izgatottak vagyunk.

itt van egy kis info a hatos ikrekről:)

[link]

2011. júl. 23. 19:20
 43/127 A kérdező kommentje:
kétpetéjűek Köszönöm. Nagyon érdekes. Hál istennek nincs 8 gyerekem. Nem lehet könnyű. Én ettől az 5 gyerektől is tartok. Nem sokára megszületnek.
2011. júl. 23. 19:58
 44/127 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem "csak" ketteseim vannak,de imádnivalóak az ikrek! Hány hetes vagy? Csak mert gondolom nem húzod és nem huzatják veled végig a dokik:) Nagy gratuláció! Én már a attól sírógörcsöt kaptam,amikor velem közölték,h ikreim lesznek...de nem tartott sokáig!
2011. júl. 27. 19:17
 45/127 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, és -bevallom- bazira irigykedem!!! :-)

Biztos lesznek durva órák, időszakok, amikor bárkivel cserélnél, de TUDD, bárki, bármikor cserélne Veled!!!!

Ez csodálatos!

2011. júl. 27. 19:51
 46/127 A kérdező kommentje:
38 hetes. És holnap elvileg már túl leszek rajta. Úgy volt hogy előbb lesznek kint. De maguktól nem akartak. :) A doki meg szabadságon volt és mondta hogy akkor legyünk túl rajta. :)Csak benne bízom és a 2 kis gyerekem is nála született és én is még anno. :D
2011. júl. 27. 20:05
 47/127 A kérdező kommentje:

amúgy köszönöm a gratulációkat. :) Remélem hamar túl leszek rajta. :) Páromnak már mondtam ennyi gyereknél megállunk. :D

Az ő álma volt hogy nagy családunk legyen. Nekem jó lett volna a 2 kis gyerek is. Habár mikor megtudtam hogy terhes vagyok. El sem tudom mondani mennyire boldog voltam. Azóta nagyon ragaszkodom hozzájuk.

2011. júl. 27. 20:07
 48/127 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép neveket választottatok. Gratulálok Nektek!

Sok erőt,egészséget,kitartást kívánok a felnevelésükhöz!

Akkor holnap már szép, nagy család lesztek.:)

Majd, ha tudsz írj létszi a babákról.Bár tudom nem sok időd lesz a kicsik mellett.:)

Szurkolok!

2011. júl. 27. 20:25
 49/127 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

Egyik legjobb barátnőm Győri Noémi :o) Úgyhogy jó választás!!!

Mindent bele Nektek!

2011. júl. 27. 20:25
 50/127 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!Gyönyörű neveket választottatok!
2011. júl. 27. 20:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!