Név ötletek? Hármas ikreink lesznek augusztusban de még mindig nincs ötletünk mi legyen a nevük.
Mindhárman kislányok. A vezetéknevünk Győry. Van 2 gyermekünk már. Tamara(6 éves) és Krisztián(4 éves).
26/N
Szia!
Én kérdeztelek hogy sikerült. Gratulálok tényleg, nagyon szép neveket választottatok. A hatos ikres sztori se semmi, elképzelni sem tudom, hogy reagálnék ebben a helyzetben. Egypetéjűek? Vagy kettő igen egy nem? Ne haragudj, hogy itt kérdezősködök, de ez annyira érdekes, és hihetetlen és hát igen, csodálatos is! El vagyok varázsolva. Tudom, nem egyedi eset, de mégis. :)
szép neveket választottatok:) a legjobbakat nektek:)
a nővérem most az első babáját várja mi is nagyon izgatottak vagyunk.
itt van egy kis info a hatos ikrekről:)
Gratulálok, és -bevallom- bazira irigykedem!!! :-)
Biztos lesznek durva órák, időszakok, amikor bárkivel cserélnél, de TUDD, bárki, bármikor cserélne Veled!!!!
Ez csodálatos!
amúgy köszönöm a gratulációkat. :) Remélem hamar túl leszek rajta. :) Páromnak már mondtam ennyi gyereknél megállunk. :D
Az ő álma volt hogy nagy családunk legyen. Nekem jó lett volna a 2 kis gyerek is. Habár mikor megtudtam hogy terhes vagyok. El sem tudom mondani mennyire boldog voltam. Azóta nagyon ragaszkodom hozzájuk.
Nagyon szép neveket választottatok. Gratulálok Nektek!
Sok erőt,egészséget,kitartást kívánok a felnevelésükhöz!
Akkor holnap már szép, nagy család lesztek.:)
Majd, ha tudsz írj létszi a babákról.Bár tudom nem sok időd lesz a kicsik mellett.:)
Szurkolok!
Gratulálok!
Egyik legjobb barátnőm Győri Noémi :o) Úgyhogy jó választás!!!
Mindent bele Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!