2hete lettem insulinos és 160g diétás?
Nem értettem pontosan, most mit csinálsz és hogyan.
A 3 viszont súlyos hipoglikémia, ami annak a következménye, hogy valamit nagyon nem jól csinálsz
1. túl sok inzulint adsz
2. nem megfelelő szénhidrátot eszel, például csak gyümölcsöt, ami cukor és kb 20 percre jelent táplálékot, és tartós szénhidrátot, ami fenn tartaná a vércukorszintedet nem eszel
Vagy rosszul számolod ki a szénhidráttartalmat és kevés szénhidrátot eszel
3 nem eszel plusz szénhidrátot például mozgáa-takarítás, séta, vásárlás- esetén
És a 3 azért baj, mert ha érzékeli a szervezet-támolygás- akkor a májadból az összes raktározott cukrot belöki a vérbe, és nem ritka ilyenkor 24 órán belül a horror magas cukorszint. A vércukorszintnek jól beállított inzulinnal-diétával egyenletesnek kell lennie. Se túl alacsony se túl magas nem lehet.
Szia!
Szerintem sürgősen beszélj egy dietetikussal! Biztos, hogy segít neked kialakítani egy megfelelő étrendet.
Amúgy ne haragudj, de ha napi 5-6 étkezésre kell elosztani a 160g CH-ot, akkor ne 3 étkezéssel vidd be! Nem véletlenül kell az az 5-6 alkalom, egyenletesebben oszlik el, a szervezetednek is könnyebb feldolgozni.
11 hós kislány anyukája vagyok, GDM-s voltam. Ja, és anyukám inzulinos cukorbeteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!