1 hétre való diétás étrend?
A védőnőm azt mondta,hogy diétázzak,mert 29 hetesen felszedtem már sajnos 11 kg-t.
Sose diétáztam,sosem számolgattam a kalóriákat (azt sem tudom,hogy hogyan kell) és ráadásul mivel második terhességem,így alapból 5 kg plusszal kezdtem,mint az előző terhességemet.Most tartok annál a súlynál,mint amivel mentem tavaly januárban szülni.Konkrétan maga súly nem zavar,csak nem szeretném,hogy bármi baj is legyen,mert nem hagynám itthon a lányomat,mert befektetnek.
Tudna nekem valaki segíteni ebben?Azt sem tudom,hogy hogy kezdjek neki,mit egyek és mit nem szabad.
Amíg az orvos nem mondja, hogy diétázzál, addig nem kell!
Nem tudom, hány kilós vagy, tehát hogy a 11 kiló mennyi többletet jelent.
Én mindkét terhességemnél 20-20 kilót híztam (49-47-ről 68-ra), alapból vékony vagyok, a védőnőm nekem is "pampogott" másodjára, de nem foglalkoztam vele, az orvosom nem tett megjegyzést a súlyomra, nem is kellett.
Most inkább felszednem kéne...
Alacsony vagyok és sosem voltam nádszál vékony,de oldalt nadrágból kibuggyanos sem voltam sose.
154 cm vagyok és 62 kg-val kezdtem és most tartok 73-nál.
Tavaly 72-vel mentem szülni és 57 kilósan jöttem haza,de mint előtte is nem diétáztam és a szoptatás alatt feljött 5 kg.Nem zabálok most sem,csak van rendesen étvágyam és eszek rendesen.Nem is hánytam 1x sem,mert amúgy nincs semmi baj a terhességemmel vagyis jól bírom az egészet a melegen kívül.
Védőnőt meg újat kaptam áprilisban és állandóan azt mondja,hogy diétázzak,mert sok lesz ez így és még csak most fog jönni a java.Jövőhéten megyek hozzá és már most az előző mérés óta híztam 3 kg-t.
Vizesedem,de még nem nagyon.Olyan a lábam,mint mikor munkából jöttem haza és a sok állás után nem fért a csizmába a lábam.
De igyekszem felrakni a lábamat,ha tehetem,de egy örökmozgó mellett nehéz.
Ezidáig az összes leletem kiváló volt,csak annyi hogy hízok.
A nassolással már felhagytam,igyekszem sok zöldséget,gyümölcsöt enni.Most a dinnyébe fojtom a "bánatom". :)
Azt kétlem,hogy kitartó leszek,de amennyire lehet megpróbálom.
AFP lett volna az az érték?
Kitartást, neked már kevesebb hetek vannak hátra,mint nekem.
Vígasztal,hogy a 3/4-én túl vagyok!
nem afp volt, valami más...a védőnőmet kérdeztem, a zárókra rászokták írni, a baba életjelei szülést követően..
A pohár félig tele már, jól gondolkodsz .-))) Már több, mint a 3/4-én túl vagy :-)))) Hajrá a diétával! Boldog babavárást!
Apgar lehetett. :o)
De ennek nem sok köze van ahhoz, hogy az anyuka hogy táplálkozik terhesség alatt.
A babák mindent elszipkáznak az anya szervezetéből, ami kell nekik, így ha az anya nem táplálkozik megfelelően, abból maximum neki lesz baja, nem a gyereknek.
(Azok az anyák szülnek egészséges gyereket, akik végig hánynak, és infúzión vannak a terhesség alatt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!