Elso babamat varom, szerintetek vegyek az ujszulottnek hasznalt ruhat? Meg olyan erzekeny meg pici egy par napos ti ra adnatok a hasznaltat, turibol?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 19:04
11/13 anonim válasza:
nem vagyok használt ruha ellenes, szoktam vaterázni, meg turizni is, de van pár dolog amit nem adnék a gyerekre használtan: ilyen pl body, zokni, cipő
persze tudom ki lehet mosni, meg vasalni, de egy body számtalanszor lesz pisis, kakis, szóval én vadidegen gyerek használt bodyját nem adnám rá
Tescóban tiszta pamut bodyt lehet kapni 5 db-ot 2200 Ft körül, de ha akciós akkor még olcsóbb is lehet, azt gondolom ez nem olyan nagy összeg
én sem venném fel más ember használt zokniját fehérneműjét, akkor a gyerekemre meg azt adjak? nekem ez fura
12/13 anonim válasza:
Miért ne? Mosd ki előtte, és akkor nincs semmi gond.
13/13 anonim válasza:
Ugyebár a pici baba pelenkát hord, szóval a body azon része nem is érintkezik a bőrével. Mondjuk használt bugyit én sem vennék fel és nem adnék a gyerekre, de a body szerintem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!