Kismamik! Arról mit gondoltok, hogy új babaágyat, kocsit, és hordozót, vagy inkább használtat?
nem tudja értékelni az új dolgokat :) babaágy lehet használt, szépen lefested és máris szebb mint új korában :) Matracot csak újat, sőt én erre bőven áldoztam is, a kis gerince nkem nagyon sokat számít, nem is az, hogy ki nyálazta össze, de az már máshogy van kifeküdve...
Babakocsit, hordozó használtat vettem szintén, de én levehető huzatot, 90'C-ban kimostam, gyönyörű lett :)
Bár figyeltem, hogy jó állapotú, márkás legyen, így ez mind 36.000.- b került :)
37h km:)
Mi kiságyat, matracot újat vettünk, néztük a használtakat is, de pesten a bippá-ban 40000 ft-ért találtunk pelenkázós, ágyneműtartós ágyat, amit a vaterán 30-35 E-ért árultak. Matracot egyértelműen csak újat szabad (vaterán már 5-6 ezerért vannak új kókuszmatracok). Babakocsiból inkább használtat, de márkásat választottunk talpas hordozóval(Greco de lux, mert mis sokat fogjuk autóban utaztatni, nekünk fontos volt, hogy a talpa berögzíthető a kocsiba, nem kell mindig a hordozót bekötni, csak ebbe belepattintani, ami eleve be lesz mindig kötve). Azóta a kocsit teljesen "levetkőztettük" és kimostuk a huzatát. 1/3 áron jutottunk hozzá, mint újonnan. Vaterán érdemes szétnézni, de nagyon kell vigyázni, hogy azt kapd, amit vársz. hallottam sajnos, hogy mire megérkezett volt vele gond és az eladó azt mondta, hogy szállítás közben tört el (A fékje!!). Mi éppen ezért használtas bababoltban (nagyobb városokban már rengeteg ilyen van) vettük, ahol jól meg tudtuk nézni minden részét.
Jó nézelődést, vásárolgatást!(-: 30 hetes kismami
Kiságyat és matracot újat vettem, de babakocsit hordozóval használtan, levehető huzattal. Az öltöztetőszekrénykét az apu megcsinálta sk., nagyon szép és egyedi lett (az anyag nem került annyiba, mint egy használt pelenkázós szekrény), turiból rendszeresen veszek kisruhácskákat, és ismerősöktől is kaptunk ezt-azt. Játékokból csak keveset, de azt jó minőségben, újat. Pelenkából sok kell, az is új, mintás és fehér. Járókát lehet, hogy használtat veszünk, meg bébikompot is. Az etetőszéken nem spórolok, az is új lesz. Ja és vettem esővédőt a babakocsira a Brendonban újat 2900-ért.
Kaptunk egy használt kengurut is, de azt csak fél éveskorától tudjuk használni.
Mindent szépen kimostam, és van amiről senki nem mondaná meg, hogy használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!