Miért ne? Amúgy is csereberéltük egymás közt a kinőtt babaholmikat a családban .
2011. júl. 20. 19:20
3/13 anonim válasza:
Én, ha lesz babám akkor az első 1-2 évig valószínűleg a ruháinak a nagy része használt lesz. Olyan szép ruhácskák vannak ott és úgy néznek ki mintha új ruhák lennének! Barátnőmnek van egy kislánya, a múlt héten voltam vele vásárolni az egyik turiban, 2900 ftért, vett egy cipőcskét, és 7-8 db ruhát a kicsire.
Most még úgyis gyorsan nőnek, a legtöbb ruhát nem tudod sokszor ráadni, foltosak lesznek, később a kis cipőcskék eleje le lesz rúgva... Szerintem az elején nagyon megéri turiban vásárolni. Jól ki kell mosni, és rajtad kívül senki nem is fog tudni róla, hogy az adott ruhát hol vásároltad.
Később persze ha nagyobb lesz akkor más más a helyzet. :)
2011. júl. 20. 19:20
4/13 anonim válasza:
Szia! Hidd el, hogy az újban lévő a gyártás során visszamaradt vegyszerek, festékanyagok stb., amik nem jönnek ki egy mosással sokkal károsabbak lehetnek!
2011. júl. 20. 19:21
5/13 anonim válasza:
* már
Bocsánat!
2011. júl. 20. 19:21
6/13 anonim válasza:
A kórházban szerinted vadi újat adnak rá, miután megszületik? Itt Győrben olyan erős vegyszerrel keezlik őket, hogy kipattog a bőrük, szólnak is, hogy vigyél be otthonit. Egyébként ha kapsz valakitől, az is használtm, nem? Ki ekell mosni, esetleg kivasalni, aztán oké. Egyébként nagyon szépek vannak, én a 11 hetesnek és a 10 évesnek is ott vásárolok.
2011. júl. 20. 19:27
7/13 anonim válasza:
Szia!
Én új ruhát csak 1-2 darabot vettem neki,hogyha megyek dokihoz vagy valami olyan helyre akkor legyen.Hogy őszinte legyek meg is bántam,mert nálunk a piacon turiztam 100-200 ft/db áron olyan ruhákat rá,hogy még a bolti ára is benne volt.
Ki kell mosni majd vasalni és semmi baja sem lesz tőle.
2011. júl. 20. 20:02
8/13 anonim válasza:
Mi is vettünk használt ruhát. Olyan jókat lehet találni. valóban néhány hétig "hordta" az elején. Aztán, hogy elkezdődött a hozzátáplálás, a szebbeket nem is mertem ráadni, csak ha mentük vhová. Azokat már a második babámra sem biztos, hogy ráadnám. Jól kimosod és jó lesz.
2011. júl. 20. 20:13
9/13 anonim válasza:
Rendszeresen 1 forintokért de maximum 100 forintért szerzem be a gyerekem ruháit teszveszről, vateráról. Most várom a harmadik babát, tökéletesen újszerű rugdalózókat vettem 5 darabot 500 forintért. Ezért nem is vagyok hajlandó gyerekruhára ezreket költeni.
2011. júl. 20. 22:02
10/13 anonim válasza:
Szia! Én is az első babámat várom és rendszeresen vásárolom turiban.Olyan gyönyörű dolgokat vettem már, hogy amikor a férjem meglátta nem is akarta elhinni, hogy hol vettem. Alaposan kimosom és vasalom őket, tuti semmi baja nem lesz a pici bőrének. Én nagyon imádok turizni és 100-200ft/darab áron vásárolgatok. Megjegyzem nálam sokkal de sokkal gazdagabb ismerőseim is csakis turiból vásárolnak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!