20-hetes leszek! és egy kicsit elvagyok keseredve, mert eddig még nincs félre tett pénzünk. Ha mindenböl használtat veszek mennyiböl jöhetnék ki?
Csatlakozom az előttem szólóhoz,nehogy emiatt szomorkodj!
Nekünk volt/van minimális félretett pénzünk,amit kínkeservesen gyűjtögettünk össze,de eddig szinte mindent használtan vettünk,turkálókból,hirdetések alapján,és tényleg szuper dolgokat kifoghatsz!Ezen kívül rengeteg mindent kaptunk barátoktól,ismerősöktől,családtól,persze ezek is használtak,de kit érdekel!Az én tapasztalatom egyébként az,hogy ilyenkor a körülötted lévő emberek hihetetlenül segítőkészek,mi még olyanoktól is kaptunk ezt-azt,akire nem is gondoltunk.
Egyébként ha tudsz,még mindig elkezdhettek gyűjtögetni.Mi is csak 14-15 héten tudtunk nekilátni,a vásárlásnak meg csak pár hete,és most már szinte minden megvan.
Üdv 36 heteske
A lényeg, hogy ne érezz bűntudatot azért, mert használt dolgokat veszel. Hidd el, a babának az a legfontosabb, hogy szeretetben neveljék, és a szülei boldogok legyenek. Tehát ne görcsölj azon, hogy használt dolgokat veszel, én is használtan szedtem össze a babám kelengyéjét. Már hónapokkal a megszületése előtt elkezdtem minden hónapban venni valamit (ruha, pelenka, popsitörlő stb), hogy ne terhelje meg a családi kasszát. A mi családunkban, baráti társaságunkban az a szokás, hogy mielőtt ajándékot veszünk, megkérdezzük az illetőt, van-e valami kívánsága. Tőlem is szinte kivétel nélkül mindenki megkérdezte, mit szeretnénk a babának, meglepetést, vagy hasznosat stb. Így aztán minden összejött, amire szükségünk van. Egyébként nem kell sok ruha, cumisüveg, stb. ne dőlj be az újságok és a szórólapok által előírt listának.
Jó babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!