13hetes terhes vagyok?
Figyelt kérdés
85 kg val kezdtem, most 82 vagyok, igaz azota 2hete insulinos lettem és kevesebbet eszek, ez lehet az oka?2011. júl. 19. 21:22
1/5 anonim válasza:
Én a terhességem elején 7 kg fogytam úgy a 4-5-hónaptól kezdtem hízni 10kg jött fel rám
2/5 A kérdező kommentje:
:)
2011. júl. 19. 21:33
3/5 anonim válasza:
Sokan kezdik kisebb-nagyobb fogyással a terhességet. Ez nem gond. Te étrendet is váltottál, inzulint is kapsz. Így természetes a fogyás. Ne aggódj, a babád mindent elvesz, amire szüksége van, akár az anya kárára is :) Én pl. végig nem híztam egy dekát se (62 voltam az elején, ennyivel mentem szülni is). A babám nőtt, fejlődött megfelelően, én magam meg ugye fogytam.. A dokim azt mondta, amíg ő rendben van, nekem nem kell feltétlenül híznom... Makk egészséges, erős 3 évesem van..
4/5 anonim válasza:
Szia,17.héten mínusz hét kiló volt rajtam,állandó hányás és rosszullét miatt.Befektettek a kórházba infúzióra kétszer is,mert a vérképem is borzalmas volt.A terhesség végére visszajött a hét kiló és még ötöt híztam.A szülőszoba látogatáson a kedves szülésznő kizavart,hogy csak a 31. hét után lehet jönni,én akkor voltam a 36. héten.Ettől a babának semmi baja nem lesz,igaz,hogy napra pontosan született 2600 grammal,de nem tehetek róla,miután elmúltak a rosszullétek ettem,mint egy kismalac,így is ilyen picire sikeredett.
5/5 walk w1th mee válasza:
kajak azt olvastam h "13éves,terhes vagyok?" xDD
annyi ilyen 13mat látok már amit a kis ribancok kiirnak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!