13hetes terhes vagyok szerintetek lehet hajat festen? és ha lehet miet szabad használni?
Nekem az orvosom azt mondta, hogy lehet. A fodrászom meg azt, hogy ha a kismamáknak azért nem lehetne, mert, bekerül a szervezetbe, akkor ez a bekerülés miért nem gond, ha az ember lánya nem terhes.
21 hetes vagyok és festetem a hajam. És amíg nem okoz gondot hátrahajolni a hajmosóba, addig fogom is.
Elvileg a belélegzett gőz nem tesz jót a babához.
Jól szellőző helyen festess, ne bezárt szobában.
Én végig festettem a hajam a terhesség alatt. Igaz nem szőkítettem stb., hanem sötétbarnával és olyan festékkel amiben nem volt ammónia és lehetőleg nem zárt térben.
Semmi bajunk...
Én a terhességem alatt is hat hetente jártam fodrászhoz melíroztatni. Semmi baja nem lett a kisfiamnak, most 21 hónapos. Most ismét terhes vagyok, szombatra már bejelentkeztem fodrászhoz.
És személy szerint még soha semmilyen gőznek a szagát nem éreztem, igaz elég tágas a fodrászat, ahová járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!