13hetes terhes vagyok, hogy ajánlott strandra menni, ha beszeretnék menni a vízbe?
Figyelt kérdés
Sok módszert hallottam: Előtte kenjük be canestennel, úszótamponnal, sima tamponnal.
Ha valamelyik módszer jó,akkor utána milyen fertőtlenítést kell végezni?
2010. jún. 11. 16:02
1/2 anonim válasza:
nekem a dokim azt mondta mehetek strandra de csak úszó vízbe termálba nem szabad mert a meleg víz vérbőséget okoz és a különféle ásványok sem tesznek jót terhesen és ha úszó vízbe be megyek akkor canestennel kenjem be magam előtte és utána is ennyi nem kell ezt annyira túl reagálni tampont nem szabad terhesen megsértheti a méhszájat ,mi is megyünk a hétvégén valahova egész nap egyedül vagyok itthon kell egy kis kiruccanás attól hogy terhesek vagyunk mindenképpen hűvös helyre telepszünk biztonság kedvéért viszünk napernyőt is és sok vizet az nagyon fontos jó locsizást nektek
2/2 anonim válasza:
korházban vagyok és a szobatársam 22hetesen vesztette el a babát fertőzés miatt...canesten vagy sem nekem nem érné meg! persze lehet kockáztatni és nem belegondolni a dologba de ha pl.egy jó kis herpesszel találkozol a canesten mit sem ér...de tudok még sajnos példákat arra hogy mit csinál egy sima fertőzés egy babával pláne az első hetekben...
ha mindenáron menni akarsz szerintem csak a lábad lógasd bele és sokszor tusolj abból nem lesz baj...de sima tampont még véletlenül se használj!az egyenlő a magzatelhajtással szinte!nem túlzás! 12+5km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!