12 hetes vagyok! A hányinger már szinte teljesen elmúlt, viszont egész nap fáradt vagyok, nincs erőm semmihez. Ez mikor múlik el? Ti mikor lettetek újra tele energiával?
Szia!
Én terhesség első 2 hónapjában voltam nagyon fitt, aztán ekezdődött a non-stop hányás, ami kb 14. héten maradt abba, onnantól egyre jobban lettem, kb 2 hete vagyok megint iszonyat fáradékony (mióta nagyobb a pocakom) és ez valószínű, hogy rosszabb lesz:(
31 hetes kismami
Szia!
Nekem kb. a 20. hétig tartott a nagyfokú fáradtság.
Utána sokkal jobb lett! Most a 30. hétben vagyok és újra fáradékonyabb vagyok, de most azért, mert a babám éjszaka nem mindig hagy aludni... :-)
Szia!
Akkor még szerencsés is vagy... :)) nekem úgy a 14 . hét körül múlt el a rosszullét és úgy a 16. héten "tértem magamhoz". De az aluszékonyság ,fáradtság kitartott kb. az 5. hónapig.én úgy voltam vele , hogy legyen ,aminek lennie kell, aludtam, amikor csak tudtam :) aztán most már 7 hónaposan tök jól elvagyok , a férjem szokta már mondani , nehogy túlhajtsam magam. Elkezdtem pl.sütiket kreálni, és teli vagyok energiával :)))
30 hetes kismami:)
Szia.En kb.4 honapig voltam färadt ällandoan,szinte ällva is tudtam volna aludni!Most a 38dik hetben vagyok,es ujra visszajött,de szerintem csak azert mert mostmär ejszaka nem tul jol alszom.
szep babväräst!
en ugy a 16-17ik hetig baromi faradekony voltam. Nekem is kb 12-ik hetog tartott ez a hanyingeres idoszak utana mar csak egy egy alkalommal fordult elo gondolom ha olyan kajat ettem amit a baba nem szeretett.Most 20-ik hetemet taposom es tele vagyok energiaval. Igaz estere agyba dolok es mihelyst lehajtoma fejem elalszom de napkozben nem erzem magam faradtnak. Pedig regen nagyon sokat kaveztam a terhessegem ota teljesen kiiktattam a koffeint az eletembol es nem is hianyzik es megis fitt vagyok. Ugy latszik mindenkinel mas.
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!