Másnak is visszatért a hányinger?
Szia!
Szintén 23 hetes!
Nekem is babamaradt a hányás a 16-ik héten. De 2 hetente kb jön vukk. Mult hét hétfőn is azzal kezdtem. Én sem eszem valami sokat, eddig 2,5 kg-ot híztam. Kívánós sem vagyok én csak azért eszem sokszor mert lekiismeret furdalásom van.
Ugyhogy nem egyedi.
Szia!
Sajnos igen. Ma 32+1 hetes vagyok éppen most imádkoztam a nagy fehér istenség előtt. Hetente legalább egyszer hányok. A lányomnál végighánytam az egész terhességem, még a szülés hetében is. Most a fiamnál pedig visszatért.
Boldog babavárást mindenkinek!
Nekem 16.hétig tartott a hányinger de egyszer sem hánytam,a 20.héten sajnos visszatért de most már hánytam is úgy kb 2 hétig tartott azóta megint jól vagyok.
26hkm
Én már lassan menetrendszerűen 2-3 hetente hányok egyszer. De sokszor olyat hányok ki amit szeretek, vagy amivel addig semmi bajom nem volt.
Étvágyam nekem kb. semmi, van hogy egész nap 1 szendvicset bírok megenni, azt is magamba erőltetve. Rajtam volt felesleg a kezdetekkor, a babám megfelelően fejlődik, vérképem jó, ezért én nem aggódom túl. Inkább örülök annak hogy nem zabálok, és nem fogok valószínűleg 20 kilót felszedni.
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!