Holnap leszek 15hetes. Normális, hogy visszatért a hányinger, szédülés?
Napok óta "érzem" a hasam,néha keménykedik,főleg ha sokat mozgok.Tegnap és ma is annyira megszédültem(alacsony a vérnyomásom amúgy is)hogy le kellett feküdnöm.Szinte egész nap émelygek,hányingerem van.Kívánom az ételt,majd belekóstolok és alig megy le.A derekamból a medencémbe néha beleszúr...
Ugye nem lehet baja a babámnak?
10én megyek terhesgondozásra,kérhetem,hogy nézzék meg a szívhangot?A saját megnyugvásomra
Szia, ne aggódj, nekem is volt, hogy egy hétig nagyon jól éreztem magam, aztán hírtelen, meg hánytam egyet. Van olyan nő is, aki végig hányja a 9 hónapot.
Nyugodj meg, de persze kérheted a szívhang vizsgálatot is.
én eddig sem hánytam,de ez az émelygés már elég fiatal terhesség óta meg van.hol jobban hol kevésbé.ezért fogytam ez 1.két hónapban 3kilót.Azt hittem már jobb lesz,de nem.És emiatt az ételt se kívánom,viszont érzem,hogy éhes vagyok :-(
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!