Menjek? 21 hetes vagyok, görcsöl a bal oldalam.
Figyelt kérdés
Ma kicsit többet voltam talpon, de nem volt semmi sem megerőltető.
Elkezdett fájni a bal oldalam, olyan, mintha beszorult volna a levegő. Keményedek is. Derékfájás is van :(
Szültem már kettő babát, ha mindenórás lennék, simán azt mondanám, hogy kezdődik a szülés :(
Vérzés nincs, baba mozog.
Magnéziumra enyhült, de nem múlt el teljesen.
Szerintetek?
2011. júl. 15. 22:36
1/3 anonim válasza:
Feküdj le, pihenj. Ha pár óra múlva sem lesz jobb, akkor menj!
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy kezdődő veseproblémák. Ha erősödne, esetleg hánynál is azonnal orvost vagy mentőt kell hívni.
3/3 anonim válasza:
nekem is volt ilyen én a dokimat hívtam (éjjel) és 3x2 magneB6-ot javasolt és szigorú fekvést. végül 4x2 magneB6 után lettem jobban, utána jó egy hónapig szedtem is a vitamint és szerencsére nem volt többet semmi baj. én mindenképpen vagy beszélnék a dokival vagy bemennék a kórházba, ezzel nem jó játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!