3 hete próbálkozunk a párommal. Fehér folyásom van, a bal oldalam görcsöl, 1 hete a hőm 37. 4-én kéne magjönnie. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2008. febr. 28. 16:47
1/5 anonim válasza:
Szia! A hőmérséklet csak a mensi előtt 12-48 órával szokott leesni. Ha 4-én is 37 az ébredési hőmérsékleted akkor van rá esély, hogy terhes vagy.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a válaszod. Nagyon bizom benne,hogy nem jön meg.
2008. febr. 28. 17:41
3/5 anonim válasza:
3 hete! Az még csak egyszeri próbálkozást jelent, hiszen a cilusod nyilván 28 nap körüli. Szóval ne aggódj, nem biztos, hogy elsőre összejön minden. Én soha nem szedtem fogamzásgátlót, soha nem voltak zűrjeim nőgyógyászatilag, és mégsem jött össze elsőre! Nem azt mondom, hogy nem sikerülhet, de ne nagyon éld bele magad addig, míg a mensid nem késik.
Tüneteid akár a mensesre is utalhatnak. Nem elkeseríteni akarlak, csak megóvni az esetleges csalódástól.
Szorítok nektek is!
4/5 A kérdező kommentje:
Szia. Reggel csináltam egy tesztet és halvány a csik,elég jól látható.
2008. febr. 29. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!