Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnék, most volt...

Babát szeretnék, most volt peteérésem és már két napja erösen görcsöl a bal oldalam?

Figyelt kérdés
A hasam is nagyon fel van puffadva. Reménykedhetek, hogy ez a megtermékenyülés jele? Segitsetek mert el vagyok keseredve.
2010. máj. 16. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia? Mikor volt nagyjából a pé-d, hány napja? Mert az ovus fájdalom is lehet amit érzel, és általában amikor az elmúlik akkorra repedt meg a tüsző és akkor kell apázni.Nekem is volt ovus fájdalmam, el is múlt de rá pár napra ismét fájni kezdett a bal oldali petefészkem környéke és azóta is fáj..nem tudom én sem ,hogy miért, hőm és nyálka alapján és ovu tesztek alapján megvolt már a pém tehát most én is várakozom.
2010. máj. 16. 10:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz hétfő otta van pém és péntek szombat otta a legerősebb. Én a biztonság kedvéért minden nap odabujok apucihoz.Nekem nem tünt fel hogy erösebb lenne a váladékom. Nem tudom, hogy ez baj?
2010. máj. 16. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor váladék alapján már vége a pének, mert tüszőrepedés után három napon belül egy kiszáradás van, azaz szárazabb leszel, majd szintén tüszőrepi után kb egy héttel ismét lehet pár napig krémesebb a váladék, majd ismét egy kiszáradás következik. Az én váladékom két napig most száraz volt, mára ismét kicsit krémes..jájj megőrít engem is a bizonytalanság:)) méhszájadat szoktad vizsgálni? Ha zárt akkor már vége az ovunak .Nekem is amúgy 10-én volt tüszőrepim.
2010. máj. 16. 10:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy kell megnézni. De ha már igy kérdezed, az első szülésemnél keletkezet egy mészálysebem. A doki azt mondta nincs vele semmi gond nyugodtan jöhet a második baba. Te tudsz eröl valamit?
2010. máj. 16. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is volt méhszájsebem , még terhesség alatt egy vizsgálat során valszin megsértették a mszájat és az okozott nálam pár napos vérezgetést 21 hetes terhesen. Megszültem azt mondták semmi teendő nincs vele, mostanában újra voltam orvosnál, hüvelyi uh is volt ,vizsgálat stb..azt mondta a doki nincs semmiféle méhszájsebem, ne aggódjak. Az ugyanis behegesedik és meggyógyul tehát nem aggódom, hanem újabb baba projectbe kezdtünk..figyi mosd meg jól a kezed, nem lesz bajod, egyik lábad lökd fel a kád szélére és nyúlj be amennyire tudsz, fogod érezni azonnal a méhszájadat..érzel majd rajta egy nyílást vagy zárt vagy pedig olyan, hogy még befér az ujjad, persze ne feszegesd, de próbáld meg, ha nehezen éred el, akkor lehet még picit nyitva van, mert ha ovu után bezáródik akkor kicsit könnyebben elérhető mint egyéb esetben, ha terhesség jön létre akkor az a ciklus második felében ismét magasan lesz, szinte alig tudod majd elérni, ha pedig mensi közeledik akkor teljesen leereszkedik..tehát most vagy magasan lesz még neked, vagy már középen..próbáld meg, ebből is sokmindenre lehet következtetni..persze ha túl nagy a körmöd nem ajánlom..nehogy megsértsd magad.
2010. máj. 16. 10:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsodat, mindenképen kiprobbálom. Sok szerencsét kivánok a babaprojekthez!!!!!!!!
2010. máj. 16. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm, én is kívánok nektek sok szerencsét és majd ha alakul valami, modnjuk egy pozitív teszt akkor majd írd már meg ide:)
2010. máj. 16. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!