Miért görcsöl ennyire? Nem megjön érzés, hanem a bal oldalam iszonyatosan szúr, de már nem bírok lábra állni lassan. Nagyon aggódom.5 hetes km
Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 20:35
1/4 anonim válasza:
Azonnal menj az ügyeletre!!!!
Most!
2/4 anonim válasza:
Szerintem is most azonnal indulj az ügyeletre!
3/4 anonim válasza:
Már biztos voltál az ügyeleten vagy orvosnál tegnap óta, mi lett az eredménye? Kaptál esetleg valami gyógyszert? Nekem is volt szúrkálós érzésem, de még nem görcsöltem, csak jó ha tudja az ember, hogy mire számíthat ilyenkor! Majd írd meg mindenképp!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm jól vagyunk :) Ügyeleten nem voltam, de orvos látott már! Aznap egy kicsit többet emelgettem a 3,5 évesemet + vele az ügyeleten voltunk délután, valószínűleg ez sok volt. Próbálom magam nagyon kímélni, de látom, hogy ez 2. babánál már nem olyan egyszerű.
2009. ápr. 28. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!