Egész nap fáj a bal oldalam alul, görcsöl, néha tompán, néha élesen. Menjek dokihoz?
reggel óta megállás nélkül fáj, kb a petefészkeim magasságában, oldalt és inkább hátrafelé. felkelés óta rosszabbodott, de dél-1 óra óta ugyanolyan. fekve, mozdulatlanul is fáj. elviselhető erősségű, de semmit nem múlik, aludtam is. lázam nincs, a hasam nem kemény. elvileg 2-3 napja ovuláltam, biztos nem mensi.
csak az ügyeletre tudnék bemenni, de gondoltam csak akkor megyek be, ha már nem bírom vagy belázasodok.
Nekem akkor volt ilyen, amikor felfáztam. Az első napon még semmi komoly volt, de másnapra nagyon belázasodtam, felkelni is alig bírtam a fájdalomtól, pedig én jól viselem.
Inkább menj be az ügyeltre. :)
nincs házidokim és azt hittem csak kis görcs, elmúlik. de lassan már a másik oldalon is kezdi.
nem zavarnak el a kórházi ügyeletről? hiszen elviselhető és mi van, ha csak izomfájdalom, bár nem emeltem, nem ültem rosszul és felkelés után lett rosszabb plusz nem függ össze mozgással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!