Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki olyan kevest hizik,...

Mindenki olyan kevest hizik, csak en hiztam ilyen sokat?

Figyelt kérdés

26 hetes terhes vagyok, s idaig mar 7 kg hiztam sajnos, pedig tenyleg nem zabalok, zoldseg, gyumolcs, s husok, szobval nagyon oda figyelek mit eszem, plusz haeti 5 alkalommal tornazom,s megis nagyon hizok.

Itt mind azt olvasom, hogy 1-2 kg hiznak ennyi idosen, nagyon elvagyok keseredve!

2011. júl. 15. 22:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na most néztem meg neked, 20 hetesen 43 kiló voltam a rosszullétek miatt, a 26-ik héten 54 és nagyon boldog voltam,hogy végre tudtam enni és hízni,védőnőm annyira nem örült,de nem igazán zavart, én jól éreztem magam és ami a lényeg a baba is jól volt.
2011. júl. 16. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:
27 hetben bagyok es 7 kg hiztam. 53 rol indultam es teljesen normalisnak tartom a sulynovekedesemet. nezz meg egy sulytablazatot. en olvasgatom az oldalt de azert keves olyat olvasok, hogy 1-2 kg hizott volna...esetleg ha elev nagy sulytobblete volt.
2011. júl. 16. 14:50
 13/14 anonim ***** válasza:

elozo valaszolo vagyok, itt a tablazat

[link]

2011. júl. 16. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Az első terhességemet végighánytam, mégis híztam valahogy 11 kg-t. A másodikkal semmi gondom, élvezem, hogy tudok enni, eszek is, nem fogom vissza magamat. A 28. hétig kb 10kg-t híztam, azóta (most vagyok 34 hetes) 2 kg-t.

Extrém hízás esetén kell elgondolkodni, de hogy most valaki 12 kg-t hízik, vagy 15-öt, az teljesen mindegy.

2011. júl. 16. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!