Mindenki azzal piszkál, hogy milyen pici a hasam ahhoz képest, hogy 21hetes vagyok. Pedig 5kg amit híztam, szinte mind a hasamra ment. Kezdek pánikolni. Félidőnél ez baj, hogy csak ennyit híztam? Szép kerek a pocim.
Nem híztál sokat egyáltalán, és ne dőlj be másoknak, irigyek és nem értenek a terhességhez.
A pocid pedig a 21. héten nem is lehetne túl nagy, majd meglátod a 25. hét körül, akkor majd mindenki azt mondja milyen nagy a hasad.
Szóval piszkálj vissza, pl : neked meg nagy a segged , vagy ilyesmi.Én is ezt csináltam, egy idő után békén hagytak.
Ne izgulj én tegnap összefutottam egy ismerőssel, aki megjegyezte, hogy hűűű milyen nagy már a hasad! Már legalább 4 hónapos vagy ugye??? Erre mondtam, ja épp a 7.közepén járok...de köszi! Pedig én 12 kilót híztam és semmin nem látszik csak a pocakomon:-))) Mindenki szerint kisebb a hasam, de az uh szerint nagyobb a bébi mint a kora. Eleinte szerettem volna nagyobb hasat mert büszke voltam rá, most viszont örülök,hogy ilyen mert kényelmesebb:-)Bár már így is akadályoz ebben-abban. Neked is el kezd majd nőni rohamosan a hetekben:-))
Boldog pocakosodást!:-)
Mondd meg nekik hogy azért nem olyan nagy, mert jól fejlettek a hasizmaid!!! :) nekem a 20. hétőől kezdett el nőni, és a 24.től vették észre...
mostmeg a boltban kérdezték hogy ikrek lesznek e...ha ha ha
üdv.38 hetes kismama
Én 20 hetesen mentem férjhez és senki meg nem mondta volna hogy félidős kismama vagyok. Ne izgulj most nekem már nagyon beindult a növekedés. Szerintem nem a pocakméret számít hanem hogy egészséges a baba.
30 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!